Giani Kirita la Exatlon Romania 2. Ce planuri are

Publicat: 06 oct. 2018, 16:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dupa ce Kanal D a inregistrat ratinguri din ce in ce mai mici, turcii s-au gandit la o idee.

Asa ca, pentru a salva banii investiti in sezonul doi al emisiunii, turcii au gasit solutia. L-au adus pe Giani Kirita la Exatlon Romania 2. Alaturi de el va mai concura si Ionut Jaguarul, fost concurent in primul sezon. Giani va concura pentru Faimosi, iar Ionut pentru razboinici.

Cei doi fosti concurenti ai Exatlon Romania din sezonul doi sunt dusmani. S-au certat din sezonul trecut si probabil asta e schema pe care Kanal D vrea sa o aplice. Sa aduca cele doua vedete in echipe diferite, sa lupte unul impotriva celuilalt si sa reatraga telespectatorii.

Giani Kirita la Exatlon Romania 2 – declaratii

„Ce facem noi în al doilea sezon? În primul rând avem nişte planuri măreţe pe care nu o să vi le dezvăluim”, a spus Giani Kirita despre plecarea lui la Exatlon, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Nu ştim cum se vor schimbă lucrurile, dar eu am emoţii pentru că nu ştiu ce fel de oameni sunt acolo, ce fel de caractere. Sunt pregătit să îmi iau notiţe. Lăsaţi-mă să ajung acolo, daţi-mi sarcini şi apoi putem să vorbim”, a mai spus el.

Potrivit Kanal D, Giani Kirita are deja nemultumiri legate de concurentii care se afla deja in Republica Dominicana. Giani Kiriță a văzut câteva imagini din Republica Dominicană în care Diana Sentes i-a mutat salteaua unui coleg de echipa. La vederea acestor imagini, fostul fotbalist a luat foc, potrivit KanalD.

Publicat: 06 oct. 2018, 16:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă