Geanina Ilies eliminata de la FERMA de Brigitte! „Mi-e foarte greu! Nu ma asteptam sa plec asa!”

Publicat: 12 Apr. 2019, 11:29 Vedete

In FERMA raman din ce in ce mai putine fete si spiritele par sa se incinga din ce in ce mai mult. Brigitte a eliminat-o cu greu pe Geanina Ilies.

Geanina Ilies eliminata de la FERMA de Brigitte! „Nu ma asteptam sa plec!” Lucrurile in FERMA incep sa se precipite foarte tare si duelurile dintre concurenti devin din ce in ce mai dure.

Dupa ce la ultimul duel Gianina Ilies a trimis-o acasa pe Ioana Filimon, fosta Miss Romania, acum a venit randul ei sa paraseasca FERMA dupa ce Brigitte a invins-o la probe. Brigitte Năstase a fost trimisă la duel de Diana Belbiţă şi a ales-o drept adversară pe Geanina Ilieş, care la rândul ei a decis ca duelul să fie bazat pe probe de îndemânare.

„Îmi pare rău că pleacă Gianina, dar îmi pare bine că rămân. Sunt foarte fericită, sunt copleşită, am luptat pentru a rămâne, e prima oară când am avut şi un alt motiv pentru a rămâne“, a declarat Brigitte Năstase făcând referire la Florin Pastramă, noul ei iubit.

Geanina Ilies eliminata de la FERMA de Brigitte

„Mi-este foarte greu, trebuie să plec. Nu mă aşteptam să plec aşa, nu ştiu ce să mai zic… Vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot, pentru toată această experienţă. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Îmi pare rău că plec, că-i las în urmă, dar sper să rămână uniţi până la sfârşit.

A fost frumos, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea, chiar dacă a fost grea. A fost un loc care m-a învăţat să preţuiesc şi să iubesc tot ce mi-a dat Dumnezeu. Au fost foarte multe clipe frumoase, nu regret absolut nimic din toată experienţa asta“, a mărturisit plângând Geanina Ilieş.

Probleme au fost destul de dificile, ambele concurente avand in una dintre intreceri capul acoperit si fiind nevoite sa se descurce fara sa vada. Acest duel a fost si primul in care Morosanu si Zmarandescu s-au duelat indirect. Morosanu a fost cel care a coordonat-o pe Brigitte in prima proba iar Catalin Zmarandescu a ajutat-o pe Giania sa se descurce fara sa vada.

Publicat: 12 Apr. 2019, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă