Gabriela Prisăcariu a făcut și pasul acesta! Soția lui Dani Oțil și-a schimbat numele în buletin

Publicat: 01 Jun. 2021, 15:19 Vedete

Gabriela Prisăcariu și-a schimbat numele în buletin! Soția prezentatorului de la ”Neatza” este, oficial, doamna Oțil, iar pe rețelele de socializare a și postat o imagine cu o parte din cartea de identitate a sa.

Gabriela Prisăcariu a devenit soția prezentatorului de la ”Neatza”, Dani Oțil. Iar după ce au semnat certificatul de căsătorie, oficial, vedeta și-a schimbat și buletinul! Astfel că, acum, în cartea de identitate se numește Oțil Gabriela. Pe rețelele de socializare, entuziasmată fiind, a și postat o mică captură cu noul nume pe care îl poartă!

Gabriela Prisăcariu și-a schimbat numele în buletin.
Captură Instagram Gabriela Prisăcariu

Ce scrie în certificatul de căsătorie al Gabrielei Prisăcariu

Recent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar la eveniment a luat parte lume selectă. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat o imagine în care arată certificatul de căsătorie, iar spre surprinderea tuturor, Dani Oțil mai are un prenume, acela fiind Zeno. În etimologia greacă, ”Zeno” provine de la ”Zenon” – Zeus și seminifcă ”Darul lui Dumnezeu”. Potrivit lor, ar însemna ”zeitate” și ”primitor”, arată Cancan.

Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului. Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut.

Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Sursă foto: arhivă Ciao / captură instagram Gabriela Prisăcariu

Publicat: 01 Jun. 2021, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă