În urma zvonurilor că ar divorța, Dani Oțil și soția lui s-au evitat la un eveniment

Publicat: 26 May. 2022, 12:54 Vedete

După ce au curs valuri de comentarii pe seama faptului că soția lui Dan Oțil a mers recent singură în club, iată că prezentatorul s-a ”conformat” și a bifat o ieșire în cuplu la Loft. Doar că, deși erau teoretic împreună, s-au comportat tot ca și cum ar fi singuri!

Contrar celor vehiculate în ultima perioadă, cum că ar fi semne de răceală în relația lor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu fac eforturi să demonstreze altceva.

Ba dimpotrivă! Alimentează cu suspiciuni, mai ales după un alt episod petrecut recent la Loft. Cei doi au venit împreună în club, invitați fiind la ziua unui prieten. La scurt timp după ce au intrat, drumurile lor s-au separat rapid, și fiecare s-a întreținut în discuții cu alți parteneri.

Dani Oțil a preferat mai mult prezența colegei lui, Ramona Olaru. Care a venit însoțită de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Dani Oțil și-a angajat soacra la restaurantul lui

Prezentatorul de la Antena 1 ar avea motive să fie un bărbat împlinit. Recent a devenit tatăl unui băiețel superb, s-a căsătorit cu o femeie frumoasă și se pare că și relația cu soacra este una plăcută.

Acesta a dezvăluit că mama Gabrielei lucrează la afacerea lui. Dani se înțelege atât de bine cu ea, încât a angajat-o la localul pe care îl deține în Capitală.

Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară”, a declarat prezentatorul în timpul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

Dani Oțil a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu mama Gabrielei, acesta fiind motivul pentru care prezentatorul de la Antena 1 a ales să o angajeze pe femeie la restaurantul lui.

 

 

Publicat: 26 May. 2022, 12:54 Vedete
Pe aceeași temă