Ce scrie în certificatul de căsătorie al Gabrielei Prisăcariu. Numele inedit pe care îl are Dani Oțil în buletin și de care nimeni nu știa

Publicat: 16 May. 2021, 16:16 Vedete

Ce scrie în certificatul de căsătorie al Gabrielei Prisăcariu. Detaliul pe care aproape nimeni nu îl știa! Care este cel de-al doilea nume al prezentatorului TV Dani Oțil și ce scrie în certificatul de căsătorie al celor doi. Recent, cei doi s-au căsătorit în mare secret!

Recent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, iar la eveniment a luat parte lume selectă. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat o imagine în care arată certificatul de căsătorie, iar spre surprinderea tuturor, Dani Oțil mai are un prenume, acela fiind Zeno. În etimologia greacă, ”Zeno” provine de la ”Zenon” – Zeus și seminifcă ”Darul lui Dumnezeu”. Potrivit lor, ar însemna ”zeitate” și ”primitor”, arată Cancan.

Ieri a fost o zi strălucitoare pentru prezentatorul de la ”Neatza„, Dani Oțil, și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu! Însă, până la ceremonie, aceștia au făcut multe pregătiri. Cei doi s-au îmbrăcat foarte elegant, Gabriela alegând să poarte o salopeta vaporoasă în timp ce se îndrepta spre restaurantul iubitului ei. Pe de altă parte, prezentatorul TV a ales să îmbrace o cămașă albă și o pereche de pantaloni nude, arată Spynews.

Dar, pentru marele eveniment, Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace o rochie albă, spectaculoasă, dar și o coafură pe măsură și un makeup natural. Ieri, partenera de viață a prezentatorului TV a ales să poarte un ilec din argint în formă de fluture cu pietricele, iar imaginea a fost încărcată și pe rețelele de socializare. Și se pare că Gabriela a ales să schimbe din nou ținuta, căci la ieșirea de la ceremonie, aceasta purta o rochie de culoare roz pal.

Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi vor deveni în curând părinţi, iar iubita prezentatorului TV a dezăluit recent sexul bebeluşului. Pentru că a vrut să le facă o surpriză fanilor, Gabriela Prisacariu a dat vestea cea mare şi a dezvăluit că aşteaptă un băieţel. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a dat de înţeles că înainte de a afla oficial sexul copilui a făcut un pariu cu iubitul său, pe care l-a pierdut.

Dani Oţil este în culmea fericirii, mai ales că prezentatorul TV visa la acest moment.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a căștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu la InstaStory în urmă cu câteva ore.

sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan, capturi video youtube

Publicat: 16 May. 2021, 16:16 Vedete
Pe aceeași temă