Gabriela Prisăcariu a slăbit 12 kilograme după ce a născut. Femeile au invidiat-o, dar nu i-a fost deloc ușor!

Publicat: 28 Sep. 2021, 10:58 Vedete

Gabriela Prisăcariu a slăbit 12 kilograme după ce a născut. Lumea a admirat modul spectaculos și rapid în care corpul ei și-a recăpătat formele de odinioară. Soția lui Dani Oțil susține însă nu i-a fost foarte ușor. 

Au trecut puțin peste două săptămâni de când Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți. Așa cum era de așteptat, micuțul Luca Tiago le-a schimbat viața și sunt mai fericiți ca niciodată.

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu 12 kilograme

Pe parcursul sarcinii, Gabriela a luat în greutate 20 de kilograme. O poză pe care a publicat-o recent pe Instagram a provocat însă tot felul de reacții. Și de admirație, dar și de invidie. Și asta pentru că modelul și-a recăpătat foarte rapid formele care au consacrat-o.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Oțil 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariuotil)

Soția lui Dani Oțil susține că nu a ținut dietă să slăbească, dar rolul de mamă este solicitant.

Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a explicat Gabriela.

Publicat: 28 Sep. 2021, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă