Gabi Cristea are ruptura de uter? Medicul i-a spus sa nasca mai devreme. Ce probleme de sanatate are

Publicat: 23 Feb. 2019, 18:53 Vedete

Gabriela Cristea se afla la cea de-a doua sarcina a ei. Ea si Tavi Clonda, sotul ei, sunt nerabdatori sa isi tina in brate al doilea copil, o alta fetita.

Din nefericire, medicii care au consultat-o pe vedeta i-au dat o veste proasta. Gabi Cristea are ruptura de uter si medicii au sfatuit-o sa nasca mai devreme. Cu toate ca i-au spus ca isi pune sanatatea in pericol, prezentatoarea Antena Stars nu vrea sa auda.

Gabi Cristea vrea sa nasca prin cezariana, cat mai aproape de termen. Aceasta vrea sa se programeze pentru nastere in jurul datei de 15 martie, adica peste fix 3 saptamani. Tavi Clonda este cel care a marturisit, in presa, ca exista pericolul ca uterul vedetei sa se rupa.

Gabi Cristea are ruptura de uter?

”Toți producătorii de la toate emisiunile la care mă duc vor să nasc la ei în emisiune. Totul e controlat științific. S-a tot scris în presă că vai săraca…nu e așa o mare nenorocire. Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie.

Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut.

Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2”, a mărturisit Gabriela Cristea, la o emisiune tv.

Publicat: 23 Feb. 2019, 18:53 Vedete
Pe aceeași temă