Gabi Bădălău, primele declaraţii despre separarea de Bianca Drăguşanu! Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 03 Jun. 2021, 08:40 Vedete

Toată lumea se aştepta să îi vadă în faţa altarului, însă Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu au anunţat că s-au separat. Afaceristul a vorbit pentru prima dată despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de blondină, care din păcate nu a avut un final fericit.

Relaţia lor a durat aproape 5 luni, însă încă de la început cei doi au trecut peste multe obstacole pentru a fi împreună. Cu toate acestea, problemele pe care le-au avut cu foştii parteneri, dar şi scandalurile în care au fost implicaţi şi-au spus cuvântul, astfel că pentru ei separarea a fost inevitabilă.

Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de afacerist, care a explicat totodată faptul că în prezent nu îl mai leagă nimic de fosta parteneră. În cadrul unui interviu, Gabi Bădălău a povestit că decizia a fost luată de comun acord, pentru că amândoi şi-au dat seama că îşi doresc lucruri diferite. În ciuda tuturor lucrurilor negative care s-au întâmplat între ei, afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Eu am avut încredere în Bianca

Cât despre informaţiile care au apărut în spaţiul public, mai exact întâlnirile pe care Bianca le-a avut cu Alex Bodi, în timpul relaţiei cu Bădălău, bărbatul mărturisește că nu ar fi fost deranjat de aceste lucruri.

Afaceristul a explicat totodată că nu vrea să mai deschidă acest subiect, pentru că în acest moment copiii sunt cei mai importanţi pentru el.

”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine. Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Jun. 2021, 08:40 Vedete
Pe aceeași temă