Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit? Ce mesaje cu subînţeles a transmis blondina

Publicat: 02 Jun. 2021, 10:10 Vedete

Deşi zilele trecute Bianca Drăguşanu povestea cât de fericită este alături de Gabi Bădălău, iată că lucrurile între cei doi nu mai sunt atât de roz. Blondina a publicat pe reţelele de socializare o serie de mesaje care anunţă… despărţirea!

Bianca Drăguşanu părea că şi-a găsit într-un final liniştea în braţele lui Gabi Bădălău, însă totul a luat o întorsătură neaşteptată… din motive necunoscute până acum.

Cei doi plănuiseră chiar şi o nuntă ca în poveşti, dar totul pare acum de domeniul trecutului. Asta pentru că, noaptea trecută, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul ei de Instagram, o serie de imagini cu citate, prin care anunţă faptul că ceva s-a întâmplat în cuplul lor.

„E important să știi când să pleci. De la o petrecere. De la job. Dintr-o relație”, a fost primul text.

Blondina a mai scris: „Am fost loială șerpilor, e greu să mă mai impresionezi acum”, semn că cineva a a dezamăgit-o cu ceva sau cel puțin a încercat.

„Cât de trist este că unii oameni cred în propriile lor minciuni și povești pe care ei le fac în propriile minți”, a mai spus iubita lui Gabi Bădălău.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre relaţia cu Gabi Bădălău

În cadrul unui interviu recent, frumoasa blondină a dat detalii neştiute despre viaţa sa amoroasă. Se pare că, Bianca nu a mai dorit să se împace cu fostul soţ, deşi Alex Bodi a încercat să o facă să se răzgândească.

Motivul este unul cât se poate de serios… Diva a explicat faptul că Bădălău o face foarte fericită şi liniştită, iar cel mai mult îi place la acesta faptul că nu vrea să iasă în faţă şi să se afirme.

”Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre”, a spus pentru Fanatik, Bianca Drăgușanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jun. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă