Fuego devine prezentator tv! Ce emisiune va avea acesta la TVR 2

Publicat: 16 Sep. 2018, 11:51 Vedete

Vesti bune pentru fanii cantaretului care vor sa il vada din ce in ce mai des!

Fuego devine prezentator tv! Pe numele sau real, Paul Surugiu a batut palma cu cei de la TVR 2. Cantaretul indragit va avea o emisiune tv prezentata in fiecare duminica, pe acest post. Se numeste ‘Drag de Romania mea!’ si va fi difuzata de la 15 la 17.

Fuego devine prezentator tv!

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe!

Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Fuego devine prezentator tv! Ce emisiune va avea acesta la TVR 2Asta pentru că într-adevăr, mi-e DRAG DE ROMÂNIA MEA!’ și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu – Fuego, despre noul sau proiect.

DRAG DE ROMÂNIA MEA! va fi difuzata duminica, la TVR 2

Fuego devine prezentator tv! Ce emisiune va avea acesta la TVR 2DRAG DE ROMÂNIA MEA! va fi o gală de divertisment a celor mai importante personalități românești. Vor fi prezentate o varietate de nume romanesti care au facut istorie in diverse ramuri. Intâlnirile cu invitații vor alterna cu momentele de muzică bună, dans și multă emoție.

Paul Suguriu, alias Fuego, este una din cele mai bune voci ale Romaniei. Este cantaret de muzica populara, pictor, si, din 2018, prezentator tv. Nu este strain al aparitiilor pe sticla, dar va fi prima data cand va carmui o emisiune tv. Are 31 de albume de studio si peste 600 de piese in discografie.

Publicat: 16 Sep. 2018, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă