Fratele lui Dolly Parton, Floyd Parton, a murit la varsta de 61 de ani

Publicat: 11 Dec. 2018, 09:39 News 3

Floyd Parton, fratele cantaretei legendare de muzica country, Dolly Parton, a decedat, insa cauza mortii ramane necunoscuta.

Vestea mortii lui Floyd Parton fost dezvaluita intr-un necrolog publicat de Casa Funerara Atchley, din Sevierville, Tennessee, care a laudat compozitorul ca fiind un „om renascentist” si un „om cu multe talente si cunostiinte”.

„A fost un om pasionat de aer liber si a avut o cunoastere vasta despre natura, in timp ce era si un excelent bucatar. pe langa asta, Floyd a fost un compozitor talentat” citat din necrolog.

Doua dintre cele mai cunoscute piese ale lui Floyd au fosy „Rockin’ Years”, inregistrata de Doly si Ricky Van Shelton in 1991, precum si „Nickels and Dimes” pe care Dolly a lansat-o in 1978.

Cantareata piesei „Jolene”, care in acest moment isi promoveaza piesele ce sunt soundtrack-ul coloanei sonore a dramei de pe Netflix’Dumplin’, inca nu a comentat nimic cu privire la decesul fratelui ei.

Fratele lui Dolly Parton, Floyd Parton, a murit

Fratele lui Dolly Parton, Floyd Parton, a murit la varsta de 61 de ani

Floyd a fost jelit de numerosii frati, precum si de nepoti sau nepoate. Conform Casei Funerare Atchley, „familia a tinut o slujba privata”. In loc de flori, familia a cerut ca banii sa se doneze Centrului de activitate al batranilor din Sevierville.

Vorbin cu Entertainment Weekly mai devreme in aceasta luna despre amintirea ei preferata de Craicun, legenda conntry, Dolly Parton, si-a adus aminte de galustele pe care le facea cu familia ei.

„Fac cele mai bune galuste. Fac atat de multe incat dua si fratilor si surorilor mele. De obicei fac o oala mare, si mereu am cate ceva si pentru ei ca sa ia acasa, sa le puna la congelator si sa le manance atunci cand le e dor de mine” a spus Dolly.

Publicat: 11 Dec. 2018, 09:39 News 3
Pe aceeași temă