FOTO. Ruby, goală în așternuturi! Cum s-a filmat cântăreața

Publicat: 19 ian. 2021, 11:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ruby este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și întotdeauna își încântă urmăritorii cu mici videoclipuri sau fotografii incendiare pe internet!

Ruby a postat pe Instastory un filmuleț în care apare dezbrăcată, cu tatuajele la vedere, în timp ce se afla în pat, nefiind prima oară când cântăreața își expune corpul armonios pe rețelele de socializare. Ruby a urcat vertiginos în trendingul de pe Youtube, iar pe rețelele de socializare este o ”explozie” de imagini foarte sexy cu artista din România. Se pare că perioada de izolare i-a priit artistei, căci s-a menținut în formă și și-a ținut fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Ruby s-a fotografiat foarte sexy

Ruby vede Bucureștiul dintr-un duplex de 200.000 de euro

Ruby a investit peste 200.000 de euro în locuința mult visată. Cântăreața a strâns, de-a lungul anilor, banii pe care i-a câștigat în sutele de concerte și emisiuni.

Cântăreața locuiește într-un apartament imens, care acoperă etajele 15, 16 și 17, situat pe situat pe malul Lacului Plumbuita din Colentina. Apartamentul vedetei oferă o panoramă unică a Bucureștiului! Ruby locuiește împreună cu iubitul ei, dar și cu mulți căței și pisici, iar recent se pare că și-a adus și bunica de la Medgidia, cea care a crescut-o.

În apartamentul de fițe, Ruby și-a făcut o bucătărie imensă, unde gătește destul de des, mai ales de când este în autoizolare. Aceasta are geamuri imense, și ieșire directă către terasa de unde se poate vedea tot Bucureștiului. Atât ea, cât și iubitul ei, dar și pisicile și cățeii adoră să stea pe balcon să admire priveliștea.

Sursă foto: Instagram Ruby, arhivă Ciao

Publicat: 19 ian. 2021, 11:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×