A fost umilit pentru ca e negru, dar a avut cea mai tare replica! Ce i-a spus blondei din spatele lui. Un aeroport intreg l-a aplaudat

Publicat: 07 dec. 2017, 17:18 Autor: madalina m. Life

Un barbat de culoare a fost umilit in public, dupa ce o femeie l-a certat pentru ca i-ar fi furat locul la rand, cand toata lumea se pregatea de imbarcarea intr-un avion, pe aeroportul „Ronald Reagan” din Washington.

Barbatul pe nume Eclass Walker venise inaintea respectivei blonde si astepta linistit sa fie facut anuntul din partea companiei de zbor. Insa in doar cateva clipe, el a fost umilit intr-un mod ireal, doar pentru ca era de culoare.

Acesta a avut o replica geniala, pentru care a fost aplaudat de un aeroport intreg, oamenii asistand la intreaga scena. Femeia despre care barbatul umilit le-a povestit si prietenilor de pe Facebook nu l-a crezut pe acesta in momentul in care el i-a spus ca va calatori la clasa I.

A fost umilit pentru ca e negru, dar a avut cea mai tare replica

Blonda a inisistat mai apoi ca Eclass Walker sa plece din acea zona a aeroportului pentru ca fiind negru, nu ar fi avut ce cauta intr-o sectiune destinata celor mai bogati.

In clipa in care a simtit ca e umilit, barbatul de culoare i-a oferit acesteia mai multe replici care au devenit virale, odata ce intreaga poveste a fost postata pe Facebook.

„Ma scuzati, cred ca sunteti la randul gresit, trebuie sa ne lasati sa trecem. Acest rand e unul cu prioritate cand se va face imbarcarea in avion„, i-a spus blonda.

„Prioritate inseamna clasa I, corect?”, a intrebat-o barbatul de culoare pe femeia care devenise usor irascibila. „Da, insa ma scuzati, va vor striga si pe voi dupa ce ne urcam noi in avion”, a mai adaugat femeia care se afla in spatele lui.

A fost umilit pentru ca e negru, dar a avut cea mai tare replica

„I-am aratat biletul meu de la clasa I si i-am spus ca puteti sa va relaxati, doamna, sunt in locul potrivit. Am venit aici cu mult inaintea dumneavoastra, asa ca va puteti urca in avion dupa mine”, i-a mai spus barbatul de culoare.

Atunci femeia care purta o discutie cu altcineva a mentionat ca Eclass Walker trebuie sa fi fost in armata, pentru ca altfel nu si-ar fi permis sa isi cumpere acel bilet la clasa I, dar ca tot va trebui sa o lase pe ea prima in rand.

Dupa ce l-a umilit in repetate randuri, Eclass Walker i-a spus blondei alaturi de care s-a si fotografiat urmatoarele: „Nu, sunt prea mare pentru a fi acceptat in vreo armata, doamna. Sunt doar un negru cu bani”. Imediat dupa aceasta replica, toti cei de pe aeroport au inceput sa il aplaude pe barbatul de culoare.

(sursa: huffingtonpost.es)

Publicat: 07 dec. 2017, 17:18 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×