Descoperire hilara pe aeroportul Henri Coanda din Capitala! Politistii au crezut ca nu vad bine: ce transportau un barbat si o femeie in… stomac! Cantarea peste 2 kg

Publicat: 14 Nov. 2017, 16:10 Life

Descoperire socanta pe Aeroportul Henri Coanda din Capitala. Doi traficanti de droguri au reusit sa ii ia prin surprindere pe politisti. Acestia carau in stomac nu mai putin de doua kilograme de cocaina. Cetatenii de origine braziliana au fost retinuti de procurori.

Incidentul s-a produs in data de 10 noiembrie, atunci cand suspectii, un barbat si o femeie din Brazilia, au aterizat pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Cei doi calatoreau pe ruta Sao Paolo (Brazilia) – Zurich (Elvetia) – Bucuresti. Trei persoane, cu varste cuprinse intre 19 si 41 de ani, sunt cercetate pentru trafic international de droguri de mare risc. Doua dintre acestea aveau stomacul plin de droguri.

”Persoanele in cauza, Rodrigues Gomes Verice si Lourenco Da Silva Weslley, au fost supuse unui control cu raze X, ocazie cu care au rezultat indicii ca inculpatii detin in corp, in cavitatea stomacala, substante stupediente. S-a dispus examinarea fizica, inclusiv investigatii si masuri medicale pentru a se elimina substantele sau obiectele straine despre care existau suspiciuni ca ar contine droguri din corpul celor doi inculpati”, se arata in comunicatul DIICOT.

Conform procurorilor DIICOT, suspectii au fost dusi la sediu, acolo unde femeia de 41 de ani a eliminat 15 casete de culoare alba. Apoi,  a fost condusa la Spitalul Floreasca, unde a mai eliminat restul de substante din stomac. In total, femeia avea cocaina de 1,537 kg.

In schimb, barbatul a fost dus de prima oara la Spitalul Floreasca, pana la data de 12 noiembrie. El a eliminat din corp aproximativ 43 de casete,  cantitatea totala fiind de 426,4 grame de cocaina. Dupa ample investigatii, anchetatorii au descoperit ca cei doi urmau sa transporte marfa la Instanbul, Turcia. Din Bucuresti, ei urmau sa se urce intr-un autocar. Atat barbatul cat si femeia au fost prezentati in fata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Publicat: 14 Nov. 2017, 16:10 Life
Pe aceeași temă