Florin Buliga e dupa gratii. Ultimele vesti despre criminalul din Brasov: ‘Nimeni nu risca!’

Publicat: 18 Dec. 2018, 18:43 Life

In urma cu mai bine de jumatate de an, intreaga Romanie era socata de o tripla crima care a avut loc in Brasov.

Florin Buliga e dupa gratii dupa ce si-a ucis intreaga familie. In prezent, isi astepta sentinta. Florin Buliga e incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Codlea. Este inchis alaturi de criminali foarte periculosi. Urmatorul termen in procesul lui este pe 27 decembrie 2018.

Termenul anterior a fost in septembrie 2018. Dar completul Tribunalului pentru Familie și Minori Brașov care îl judecă nu a luat nicio decizie. Sustin ca lipsesc niste documente medicale. Instanta a cerut sa fie trimisa o adresa la Comisia de avizare și control a actelor medicale de pe lângă Institutul Național de Medicină Legală București.

Florin Buliga e dupa gratii la Penitenciarul de Maxima Siguranta Codlea

Criminalul din Brasov este schimbat complet de cand se afla dupa gratii. Acesta a recunoscut ca si-a omorat familia, pe sotia Monica si copiii Ioana si Stefan. Nu mai vrea sa isi ia propria viata. Conducerea penitenciarului l-a dus la izolator, intr-un bloc de detinere special.

„E complet schimbat, dar nimeni nu riscă, de aceea este ținut într-un bloc de detenție special, izolat de celelalte în care sunt deținuții considerați a fi cuminți. Colegi îi sunt tot persoane cu potențial violent sporit, cu grad de periculozitate. Nu e un izolator individual”, au spus surse judiciare pentru libertatea.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Dec. 2018, 18:43 Life
Pe aceeași temă