Florin Buliga e dupa gratii. Ultimele vesti despre criminalul din Brasov: ‘Nimeni nu risca!’

Publicat: 18 dec. 2018, 18:43 Autor: D. C. Life

In urma cu mai bine de jumatate de an, intreaga Romanie era socata de o tripla crima care a avut loc in Brasov.

Florin Buliga e dupa gratii dupa ce si-a ucis intreaga familie. In prezent, isi astepta sentinta. Florin Buliga e incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Codlea. Este inchis alaturi de criminali foarte periculosi. Urmatorul termen in procesul lui este pe 27 decembrie 2018.

Termenul anterior a fost in septembrie 2018. Dar completul Tribunalului pentru Familie și Minori Brașov care îl judecă nu a luat nicio decizie. Sustin ca lipsesc niste documente medicale. Instanta a cerut sa fie trimisa o adresa la Comisia de avizare și control a actelor medicale de pe lângă Institutul Național de Medicină Legală București.

Florin Buliga e dupa gratii la Penitenciarul de Maxima Siguranta Codlea

Criminalul din Brasov este schimbat complet de cand se afla dupa gratii. Acesta a recunoscut ca si-a omorat familia, pe sotia Monica si copiii Ioana si Stefan. Nu mai vrea sa isi ia propria viata. Conducerea penitenciarului l-a dus la izolator, intr-un bloc de detinere special.

„E complet schimbat, dar nimeni nu riscă, de aceea este ținut într-un bloc de detenție special, izolat de celelalte în care sunt deținuții considerați a fi cuminți. Colegi îi sunt tot persoane cu potențial violent sporit, cu grad de periculozitate. Nu e un izolator individual”, au spus surse judiciare pentru libertatea.ro.

Florin Buliga, parasit de familie

Florin Buliga e dupa gratii. Ultimele vesti despre criminalul din Brasov 'Nimeni nu risca!'Singurul care il mai vizita din toata familia sa era fratele. Ii mai ducea mancare sau haine. Dar a renuntat sa il mai vada si au rupt orice legatura.

„Fratele lui, singura persoană care îl mai vizita, care îi mai aducea mâncare sau o haină, a renunțat să se mai intereseze de soarta lui. Omul, care stă la Suceava, a întrerupt legătura cu el, poate din cauza distanței”, au precizat sursele citate.

Florin Buliga, condamnat pentru detinere de droguri

Florin Buliga e dupa gratii. Ultimele vesti despre criminalul din Brasov 'Nimeni nu risca!'La 3 luni dupa ce a fost trimis in judecata pentru tripla crima din Brasov, Florin Buliga a fost condamnat. De data aceasta, e vorba de un dosar pentru consum de droguri. Tribunalul Brasov i-a dat o sentinta de 1 an de inchisoare.

Florin Buliga a fost prins cu 5,95 grame de canabis in biroul sau. Vestea a fost primita de criminalul din Brasov in inchisoare. Barbatul nu a fost prezent in sala de tribunal si nici nu a contestat decizia.Florin Buliga e dupa gratii. Ultimele vesti despre criminalul din Brasov 'Nimeni nu risca!'

Publicat: 18 dec. 2018, 18:43 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă