Flavia Mihășan este gravidă pentru a doua oară! ”Spre deosebire de prima sarcină, de data asta…”

Publicat: 27 nov. 2020, 12:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia Flaviei Mihășan. Fosta asistentă de televiziune a anunțat faptul că este gravidă pentru a doua oară.

Flavia Mihășan, fosta asistentă tv, este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină și a mărturisit că, spre deosebire de prima sarcină, acum are stări de greață și poftă de mâncare. De asemenea, a mai mărturisit că are și insomnii.

Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”, a mărturisit Flavia pentru VIVA!.

Nu știu încă sexul bebelușului, dar nici nu au o preferință anume, ci își doresc ca micuțul Carol să aibă o surioară sau un frățior: ”Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”.

Flavia Mihășan a fost cerută în căsătorie anul trecut

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este mămica unui băieţel minunat care i-a schimbat viaţa radical, însă vedeta mai are un motiv de fericire: a fost cerută în căsătorie.

Flavia Mihăşan a avut parte în anul 2019 de cele mai frumoase momente din viaţa sa. A născut în iunie un băiețel de nota 10, a fost cerută de soție de către iubitul ei, Mihai Moldovan, au făcut botezul micuțului, iar în 2020 urma să îmbrace rochia de mireasă.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 27 nov. 2020, 12:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă