Flavia Mihășan a născut. Primele imagini de la maternitate

Publicat: 16 May. 2021, 12:16 Vedete

Este fericire mare în familia Flaviei Mihășan. Vedeta a născut foarte recent! Înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil, Flavia s-a pregătit pentru acest moment și își făcuse din timp bagajul pentru maternitate.

Explozie de bucurie în sufletul Flaviei Mihășan! Vedeta a adus pe lume un copil sănătos și la puțin timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară, aceasta a și postat pe rețelele de socializare primele imagini cu pruncul, în brațe! Flavia Mihășan a născut tot băiețel! Aceasta a devenit din nou părinte în cursul zilei de ieri.

”Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! ♥️ Te iubim fără limite, copilul nostru!”, este mesajul pe care Flavia Mihășan l-a transmis pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Ce a pus Flavia Mihășan în bagajul pentru maternitate

Flavia Mihășan s-a pregătit să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a devenit mămică de băiețel, prima oară, în 2019.  Flavia a mers cu zâmbetul pe buze la maternitate pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil, ba mai mult decât atât și-a făcut și bagajul din timp pentru venirea celui de-al doilea copil pe lume! Pe InstaStory, Flavia le-a spus urmăritorilor ei ce și-a pus în bagajul pentru maternitate. După ce bebelușul va veni pe lume, va dezvălui atunci ce nume va purta.

„Că tot vorbeam despre bagajul de maternitate, din trusa mea nu va lipsi balsamul organic pentru mameloane uscate, pentru piele uscate sau care întinde în timpul sarcinii. Nu trebuie îndepărtat înainte să-l pui pe bebe la sân și da… bagajul pentru maternitate… să-l facem!”, a spus Flavia Mihășan la InstaStory, arată Cancan.

Sursă foto: arhivă Ciao, instagram Flavia Mihășan

Publicat: 16 May. 2021, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă