Flavia de la Neata, insarcinata?! Blonda a fost data de gol de prieteni

Publicat: 05 Nov. 2018, 15:42 News 3

Dupa ce s-a despartit de iubitul cu care a avut o relatie de aproape 4 ani si s-a combinat cu Codin Maticiuc, blonda are un nou iubit.

Flavia Mihășan de la Neata cu Razvan si Dani are un nou iubit. Este vorba de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la ‘Românii au talent’. Cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului „Mamma mia”, pelicula in care vor aparea.

Dupa ce s-au vazut si s-au placut la filmari, cei doi s-au mutat impreuna. Surse din anturajul celor doi au marturisit ca cei doi ar putea deveni parinti. Sarcina ar fi în fază incipientă, iar blonda de la „Neața cu Răzvan și Dani’ ar putea deveni mămică în 2019.

Flavia de la Neata, insarcinata?!

Flavia de la Neata, insarcinata! Blonda a fost data de gol de prieteniCu toate ca nu au oficializat relatia, cei doi ar fi impreuna de cateva luni. Au fost chiar si in vacanta impreuna, postand simultan imagini din acelasi loc. Dani Otil a profitat de imagini pentru a face glume pe seama Flaviei, in cadrul matinalului de la Antena 1.

„Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (…) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?! Păi, nu vin eu și mă postez în fața casei?”, a spus Dani Oțil, conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Cine este iubitul Flaviei Mihasan, Marius Moldovan

Flavia de la Neata, insarcinata! Blonda a fost data de gol de prieteniTanarul are 27 de ani si este actor, fotomodel si dansator. A inceput sa danseze in Bistrita, orasul lui nta. A continuat studiile la Cluj-Napoca. A terminat liceul acolo si apoi s-a mutat in Bucuresti. A urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale’.

Marius Moldovan lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat. Colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Publicat: 05 Nov. 2018, 15:42 News 3
Pe aceeași temă