Filmul The Nun a fost filmat in Romania. Detalii socante

Publicat: 09 sept. 2018, 18:21 Autor: Simona Vedete

"The Nun" este un film horror filmat in totalitate in Romania, care incepand de saptamana asta poate fi vazut in toate cinematografele din tara.

Si cum niciun film horror nu poate sa fie fara peripetii, regirozul pelicului, Corin Hardy ca povestit o intamplare uluitoare, de domeniul paranormalului.

Filmul The Nun a fost filmat in Romania. Detalii socante

„Chiar dacă sunt un fan al genului horror şi mi-am petrecut toată viaţa creând monştri, în sinea mea sunt un sceptic care încă aşteaptă momentul în care mă voi întâlni cu o entitate supranaturală pe care s-o consider reală… şi exact asta mi s-a întâmplat în fort”.

„Monitoarele nu se aflau pe coridor, ci într-o cameră complet izolată şi întunecată. Fiindcă mişcarea camerei necesita un dolly lung, acesta era poziţionat încă de la intrarea pe coridor şi până la ieşire”.

„Am intrat în camera monitoarelor şi am văzut doi tipi aşezaţi pe scaune în stânga mea, i-am salutat şi m-am aşezat cu spatele la ei, urmărind monitoarele timp de 15 minute în timpul filmării”.

„Eram entuziasmat că filmarea a ieşit bine şi m-am întors ca să-i întreb dacă au văzut că ieşise perfect. Însă nu se mai afla nimeni acolo. Şi nici scaunele nu existau” a declarat rezigorul.

Filmul The Nun a fost filmat in Romania. Detalii socante

In „The Nun” vom vedea mai mult locuri din tara, care timp de 38 de zile au fost decor pentru aceasta pelicula.

„The Nun” este povestea demonului Valac, pe care l-am cunoscut in filmul „The Conjuring 2“. Actiunea propriu-zisa incepe atunci cand o calugarita din Romania se sinucide.

Ulterior, un pret si o maicuta sunt trimisi de Vatican pentru investigatii, iar impreuna incearca sa descopere secretele care ameninta toata comunitatea religioasa.

Mai jos puteti urmari trailerul filmului.

Publicat: 09 sept. 2018, 18:21 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă