Filme noi in cinema saptamana 6-12 mai 2019: Ticăloasele si Papusi in bucluc, doua comedii geniale! VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 17:55 Life
Filme noi in cinema saptamana 6-12 mai 2019: Ticăloasele si Papusi in bucluc, doua comedii geniale! VIDEO

O noua saptamana, noi pelicule in cinematografele din Romania. Iubitorii filmelor au cateva optiuni noi, pe langa celebrul Avengers care rupe topurile!

Filme noi 6-12 mai 2019. Patru filme noi si-au facut aparitia in cinematografele din Romania. Printre ele se afla si o animatie adorabila pe care v-o recomandam, indiferent de varsta. Dar gata cu vorba si hai sa vedem ce filme noi au aparut!

Filme noi 6-12 mai 2019 – trailere VIDEO

Brightburn 2019 (Foc viu) – premiera 10 aprilie, trailer VIDEO


Filmul este o drama horror, cu o durata de 91 de minute. Este drama unor parinti care nu pot avea copii. La un moment dat, o capsula aterizeaza in padurea din apropiere. Din ea iese un copil pe care familia il creste. Pe masura ce trec zilele, familia isi da seama ca ceva este in neregula. Să fie oare darul divin un blestem mascat?

Heads and Tails 2019 (Cap și pajură) – premiera 10 aprilie, trailer VIDEO


Filmul este o drama cu o durata de 80 de minute. Laurentiu are un accident intr-un bar si se loveste grav la cap. Refuza tratamentul deoarece il astepta pe fratele lui sa se intoarca din Germania. Avea sa ii spuna ceva foarte important. In ultima zi din viata, Laurentiu incearca sa recompuna ultimele piese din puzzle.

The Hustle 2019 (Ticăloasele) – premiera 10 aprilie, trailer VIDEO


Comedia are o durata de 94 de minute. Doua artiste in escrocherii si scheme de golit conturi bancare terorizeaza barbatii. Acestea ii ‘ataca’ pe cei care le-au gresit, candva, in viata. Una din ele e versata, stilata, sofisticata si irezistiila, cealalta e din topor, dar extrem de inteligenta. Comedia aceasta spumoasa te va face sa razi cu lacrimi!

UglyDolls: Păpuși în Bucluc 2019 – premiera 10 aprilie, trailer VIDEO


Este o comedie animata cu o durata de 88 de minute. Actiunea are loc in oraselul Uglyville unde ciudatenia este sarbatorita zi de zi aproape. Moxy si prietenii ei traiesc, zi de zi, intr-un loc unde posibilitatile sunt nelimitate. Dar curiozitateaa o impinge sa afle ce e dincolo de granitele orasului Uglyville. Porneste in calatorie si descopera orasul Perfection, unde papusile conventionale sunt antrenate pentru a fi trimise in Lumea Reala. Acolo vor primi iubirea copiilor. Oare Moxy va pleca si ea acolo?

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 09 May. 2019, 17:55 Life
Pe aceeași temă