Filme noi in cinema saptamana 19-25 noiembrie 2018. Creed II si Grinch revin pe marile ecrane!

Publicat: 12 Nov. 2018, 20:31 Life
Filme noi in cinema saptamana 19-25 noiembrie 2018. Creed II si Grinch revin pe marile ecrane!

Finalul lunii noiembrie 2018 vine cu o sumedenie de filme bune, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Asa ca, daca vrei ca timpul tau liber sa fie petrecut in clipe minunate alaturi de cei dragi, la cinema, ai nimerit bine. Iti prezentam lista de filme noi in cinema saptamana 19-25 noiembrie 2018.

Filme noi in cinema saptamana 19-25 noiembrie 2018

Grinch – premiera 23 noiembrie


De la an la an, sarbatoarea Craciunului devine mai mare, stralucitoare si zgomotoasa. Acest lucru nu ii este pe plac lui Grinch. Cand Whos afirma ca vor face un Craciun de 3 ori mai mare ca in anii precedenti, Grinch decide sa fure Craciunul. Tot ce isi doreste el e liniste si pace. In Ajunul Craciunului, Grinch se da drept Mos Craciun si prinde si un ren apatic pe care il inhama la sania lui. In Who-ville, Cindy-Lou Who planuieste cu gasca de prieteni sa-l prinda pe Mos Craciun in timp ce isi face turul din Ajunul Craciunului. Fata vrea sa-i multumeasca pentru ajutorul oferit mamei sale. Ppe masura ce Craciunul se apropie, planul ei ameninta sa se ciocneasca cu cel al lui Grinch. Oare ce se va intampla cu Craciunul anul acesta?

Widows (Vaduve) – premiera 23 noiembrie


In agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva in comun decat datoriile lasate de soţii lor eliminaţi de rivali din lumea criminala, decid sa nu-si lase viitorul in mainile altora.

Creed II – premiera 23 noiembrie


Sub tutela lui Rocky Balboa, proaspat incoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed il infrunta pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.

Un om la locul lui – premiera 23 noiembrie


Petru (38 de ani) este inginer de foraj intr-o companie multinationala. Se pregateste sa se casatoreasca cu iubita sa insarcinata. Viata lui este bulversata cand o colega cu care Petru are o relatie adultera sufera un accident grav de munca. Petru nu se impaca cu gandul ca noua lui viata incepe, in timp ce a colegei sale pare a se fi sfarsit. Situatia este iremediabila si Petru isi asuma riscul de a cauta un echilibru intre cele doua femei.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 12 Nov. 2018, 20:31 Life
Pe aceeași temă