Filme noi in cinema saptamana 12-18 noiembrie 2018. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vine pe marile ecrane!

Publicat: 12 Nov. 2018, 19:47 Life
Filme noi in cinema saptamana 12-18 noiembrie 2018. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vine pe marile ecrane!

O noua saptamana, o noua serie de filme care apar in cinema pentru iubitorii de pelicule.

Am revenit cu o noua serie de filme ce vor avea data de lansare saptamana aceasta. Mai exact, iti prezentam ce filme noi apar in cinema saptamana 12-18 noiembrie 2018. Tot ce trebuie sa faci e sa iti convingi prietenii sa mearga cu tine si distractia e garantata!

Filme noi in cinema saptamana 12-18 noiembrie 2018

Filmul Climax – premiera 16 noiembrie


O trupa de tineri dansatori se aduna intr-o scoala-internat inchisa. Actiunea se petrece la mijlocul anilor ’90. Scoala internat se afla in inima unei paduri si acolo tinerii vor sa aiba un ultim dans. Dupa ce trupa incepe distractia, petrecerea se transforma intr-un cosmar. Dansatorii afla ca bautura lor a continea un drog psihedelic. Atmosfera devine incarcata si tinerii sunt cuprinsi de nebunie. Nimeni nu stie cine i-a drogat. Episoadele psihotice se instaleaza: unii se simt bine, altii nu. Ramane de vazut ce se va intampla, la final, cu trupa de dansatori.

Filmul Moromeții 2 – premiera 16 noiembrie


Continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării. Il are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, trecuse un război. Ordinea vieții se schimbă cu venirea noului regim care propovăduiește egalitatea. Obsesia pentru pămînt a lui Moromete a rămas intactă. Totul se învîrte în jurul muncii cîmpului. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar în putere. Tensiunile intre el si Catrina, sotia lui, continuă. Reproșurile au legătură cu pamantul, copiii din prima căsătorie ai lui Ilie și cu gelozia femeii.

Ilie Moromete și-ar fi dorit ca fiii săi să rămînă în sat și să muncească toți pamantul. Ce i se întîmplă e foarte departe de această proiecție. Promisiunile lumii noi îl vor pune la încercare pe Niculae, care va deveni ziarist și scriitor.

Filmul Life Itself (Asta-i viața) – premiera 16 noiembrie


Povestea vietilor mai multor oameni sunt prezentate in acest film. Toate sunt conectate printr-un eveniment unic, din New York pana in Spania. Un cuplu de tineri din New York, iubiti din facultate, se casatoresc si au primul lor copil. Calatoria lor creaza reverberatii care au ecou peste continente, asupra mai multor vieti. Regizorul și scenaristul Dan Fogelman examinează pericolele și recompensele vieții de zi cu zi a mai multor generații. Life Itself sărbătorește condiția umană și toate complicațiile sale cu umor, durere și dragoste.

Filmul Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald – premiera 16 noiembrie


E 1927 si actiunea se petrece dupa ce Newt a ajutat la gasirea si capturarea vrajitorului intunecat Gellert Grindelwald. Dar acesta realizeaza o evadare dramatica, asa cum promisese. A adunat si mai multi adepti la cauza sa si a ridicat vrajitorii mai presus de fiintele non-magice. Singurul care il poate opri e vrajitorul Albus Dumbledore. Acesta trebuie sa il caute pe vrajitorul Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 12 Nov. 2018, 19:47 Life
Pe aceeași temă