Filme horror 2018 potrivite pentru acest Halloween! Sigur nu ai curaj sa te uiti la ele

Publicat: 25 oct. 2018, 21:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Filme horror 2018 potrivite pentru acest Halloween! Sigur nu ai curaj sa te uiti la ele

Sarbatoarea mortilor de la americanilor se apropie cu pasi repezi si romanii vor sa se bucure si ei de ea.

Daca nu esti adeptul petrecerilor costumate care vor avea loc in Bucuresti, atunci te poti bucura de Halloween acasa. Tot ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu prietenii si sa organizati o seara de filme. Evident, ingredientul principal trebuie sa fie GROAZA! Iti prezentam o lista cu filme horror 2018 potrivite pentru acest Halloween:

Filme horror 2018 – The Nun

O tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România. Inalții de la Vatican hotărăsc să cerceteze incidentul. Părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, înainte ca ea să depună jurământul final. Cei doi au descoperit taina blestemata a manastirii. Ajung să își riște viața, credința și propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea.

Filme horror 2018 – Slender Man

Într-un orăş din Massachusetts, un grup de prietene parcurg un ritual pentru a invoca legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit cea mai recentă victimă a lui.

Filme horror 2018 – Venom

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință. Riz Ahmed face experimente pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu ea. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea. Asa devine un erou cu super-puteri.

Filme horror 2018 – Meg

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub. Submarinul este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse. Ramane avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Impreună cu Suyin (Li Bingbing), trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia.

Filme horror 2018 – Suspiria

O tânără balerină călătorește la o prestigioasă școală de balet din Europa, doar pentru a descoperi că aceasta e condusă de către vrăjitoare…

Filme horror 2018 – A quiet place

O familie cu doi copii duce o existență izolată, de teama că o amenințare nevăzută îi va nimici. E anul 2020, într-un decor postapocaliptic. Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar. În aceste condiţii, tatăl (Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, o provocare complicată. Mai ales că mama este însărcinată şi sorocul îi vine curând.

Filme horror 2018 – Overlord

Descoperă sursa răului suprem! Aceasta este povestea a doi soldați americani aflați dincolo de linia inamică în Ziua Z.

Filme horror 2018 – Halloween 3

Au trecut 4 decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o noapte de Halloween pe Laurie Strode. Dar presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate. Coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers. Ucigasul a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit. Dar Laurie nu mai e singură si fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

Filme horror 2018 – Mostenire diabolica

După decesul subit al lui Ellen, capul familiei Graham, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.

Filme horror 2018 – Predator

Vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, sub marca Shane Black. Cei mai periculoși vânători sunt mai puternici și mai letali. O echipă de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă incearca sa previna finalul rasei umane.

Filme horror 2018 – Goosebumps 2

Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii.

Filme horror 2018 – Sfarsitul vine noaptea

După ce s-a trezit într-un apartament unde cu doar o noapte înainte o petrecere era în toi, Sam este forțat să înfrunte realitatea. El a rămas singur, iar zombii au invadat străzile din Paris. Terifiat de cele văzute, Sam va trebui să se baricadeze în interiorul clădirii și să își plănuiască supraviețuirea. Dar este cu adevărat singurul supraviețuitor?

Filme horror 2018 – Adevar sau provocare

Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din thrillerul supranatural ADEVĂR SAU PROVOCARE. Un joc nevinovat între prieteni devine mortal când cineva – sau ceva – începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare.

Filme horror 2018 – Cadaver

Un polițist care abia a iesit de la dezintoxicare are sarcina de a avea grijă de morga din spitalul local. Acolo se confruntă cu o serie de experiențe misterioase și violente care sunt cauzate de o entitate rea care locuieste in unul din cadavre.

Filme horror 2018 – The First Purge

Explorează felul în care guvernul decide să legalizeze toate delictele timp de o noapte pe an, și masacrul care rezultă din „First Purge”. Următoarea Zi a Independenței va fi martora apariției evenimentului anual al celor 12 ore de anarhie ale țării. Pentru a împinge rata criminalității sub un procent pentru restul anului, New Founding Fathers of America (NFFA) testează o teorie sociologică care permite eliberarea agresivității timp de o singură noapte într-o comunitate izolată. Dar când violența asupritorilor se întâlnește cu furia celor marginalizați, contaminarea va exploda.

Filme horror 2018 – Insidious: The last Key

Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în „the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în „the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în „the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950.

Filme horror 2018 – The Strangers 2

Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.

Filme horror 2018 – Winchester

Inspirat din evenimente adevărate, filmul urmărește povestea lui Sarah Winchester, o femeie care după moartea bruscă a soțului și copilului ei, devine convinsă că este blestemată și începe să construiască Casa Winchester Mystery din San Jose, California, după consilierea cu un medium. Construită într-o continuă manie de douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, timp de zeci de ani, casa are șapte etaje înălțime și conține sute de încăperi. Pentru cei din afară, arată ca un monument monstruos pentru nebunia unei femei tulburate. Dar Sarah nu construiește pentru ea însăși, pentru nepoata ei sau pentru strălucitul Doctor Eric Price pe care l-a invitat la casă. Ea construiește o închisoare, un azil pentru sute de fantome răzbunătoare, iar cele mai înspăimântătoare dintre ele au o veche problemă cu Winchesterii.

Filme horror 2018 – Apostle

În 1905, un vagabond pleacă într-o periculoasă misiune de salvare a surorii sale și intră în ghearele unui cult sinistru aflat pe o insulă izolată.

Filme horror 2018 – Misterul ceasului din perete

Si-a pierdut parintii si Lewis Barnavelt, de 10 ani, e trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. Fațada noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.

Filme horror 2018 – Upgrade

Upgrade (2018) înfățișează o lume în care tehnologia controlează aproape toate aspectele vieții. În această realitate este scufundat un tehnofob, Gray, a cărui lume este dată peste cap când soția sa este ucisă, iar singura sa speranță de răzbunare devine un implant de cip experimental numit „Stem”. După ce soția lui a fost ucisă în timpul unui jaf brutal, iar el rămâne paralizat, Gray Trace este abordat de un inventator miliardar cu un tratament experimental care îi poate actualiza corpul și reactiva mușchii atrofiați. Tratamentul, un implant de inteligență artificială numit „Stem”, îi oferă lui Gray abilități fizice dincolo de tot ceea ce a experimentat până acum și șansa de a se răzbuna împotriva celor care i-au ucis soția și l-au lăsat să moară.

Filme horror 2018 – Anihilarea

În căutarea răspunsurilor la dispariția tragică a soțului său, un biolog se oferă voluntar pentru o expediție într-o zonă închisă de guvern în ultimii 30 de ani, ca zonă de dezastru ecologic. O agenție secretă, cunoscută sub numele de Southern Reach, a trimis oameni în 11 expediții pe parcursul acelor ani pentru a descoperi adevărul despre zona X, dar acele încercări au fost soldate cu eșecuri.

Filme horror 2018 – Mandy

Mandy (2018) urmărește povestea lui Red Miller, un om distrus care vânează o sectă religioasă criminală care a sacrificat dragostea vieții sale. În 1983, undeva în sălbăticia primitivă din apropierea Munților Shadow, Red Miller s-a îndrăgostit profund de fermecătoarea Mandy Bloom. Cei doi outsideri duc o existență iubitoare și pașnică într-o cabană izolată din pădure. Cu toate acestea, viața pe care Red și-a construit-o este sfărâmată brusc și înspăimântător, când o bandă violentă de sectanți și de creaturi supranaturale străpung paradisul său idilic cu o furie brutală, răpindu-i dragostea și lăsându-l fără nimic. Un om distrus și bântuit de tragedie, Red trăiește acum doar pentru un singur lucru: pentru a-i vâna pe acești ticăloși maniacali și a se răzbuna cât mai rapid. După ce viața sa a fost distrusă de un cult malefic condus de sadicul Jeremiah Sand, Red este catapultat într-o călătorie suprarealistă plină de răzbunări sângeroase.

Filme horror 2018 – Await Further Instructions

Filme horror 2018 – Unsane

Filme horror 2018 – Climax

Filme horror 2018 – Summer of ’84

Filme horror 2018 – Hell Fest

Filme horror 2018 – Down a Dark Hall

Filme horror 2018 – Patient Zero

Filme horror 2018 – The Cloverfield Paradox

Filme horror 2018 – The little stranger

Filme horror 2018 – Bad Samaritan

Filme horror 2018 – Unfriended 2

Filme horror 2018 – Delirium

Filme horror 2018 – Office Uprising

Filme horror 2018 – Mara

Filme horror 2018 – The House That Jack Bulit

Filme horror 2018 – Puppet Master

Filme horror 2018 – Ghostland

Filme horror 2018 – Living Among Us

Publicat: 25 oct. 2018, 21:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă