Fiica ei se zbatea de zor si plangea. I-a schimbat scutecul si a ramas socata de ce a gasit in el. E un caz rar intalnit de medici

Publicat: 17 iul. 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Stacey Willett este mama unei fete si recent a povestit ce s-a intamplat cu fiica ei.

Fiica ei se zbatea de zor si plangea, fara sa ii spuna ce are. Asa ca femeia s-a gandit ca poate si-a facut nevoile. S-a apucat sa ii desfaca scutecul si a ramas fara cuvinte. In el se afla, pe langa resturi fiziologice de la fata, suzeta ei.

Stacey Willett sustine ca, cu o zi inainte, suzeta fetei disparuse. A cautat-o in toata casa, dar nu a gasit-o. Aurora, in varsta de 18 luni, inghitise suzeta si mama ei nu si-a dat seama, informeaza mirror.co.uk.

Fiica ei se zbatea de zor si plangea

Fiica ei se zbatea de zor si plangea. I-a schimbat scutecul si a ramas socata de ce a gasit in el. E un caz rar intalnit de mediciMama sustine ca, cel mai probabil, a inghitit obiectul in timp ce a pus-o la somn, dupa-amiaza. Dupa ce s-a trezit, fata nu se comporta ca de obicei. Noaptea abia a adormit, dar mama nu si-a dat seama ca este ceva in neregula.

Fiica ei se zbatea de zor si plangea. I-a schimbat scutecul si a ramas socata de ce a gasit in el. E un caz rar intalnit de medici„Eram speriata. M-am gandit ca nu cumva sa aiba rani interne. Din fericire, Aurora a avut noroc”, a marturisit mama micutei. Dupa ce a gasit suzeta eliminata prin fecale, mama a dus-o pe fata la spital. Medicii au internat-o si i-au facut analize.

Little child boy and plastic baby soother pacifier

Din fericire, micuta a suferit o ruptura minora in intestine. Aceasta s-a produs in timpul eliminarii suzetei in scutec. „Este uimitor cum suzeta a fost inghitita. Totusi, vine cu o bucata mare de plastic conceputa special ca micutii sa nu o poata inghitii”, a mai adaugat mama.

Publicat: 17 iul. 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă