Fetita care i-a scris o scrisoare lui Putin cu privire la salariul mamei ei a fost gasita spanzurata

Publicat: 27 Nov. 2018, 12:28 News 3

Adolescenta care i-a scris lui Vladimir Putin o scrisoare, plangandu-se de salariul mamei ei, a fost gasita moarta dupa ce mama acesteia a fost mustrata.

Natalia Khatchenkova, in varsta de 14 ani, s-a plans ca viata ei este mult prea grea, intr-o scrisoare adresata Presedintelui rus. Dupa ce aceasta a fost trimisa, mama ei, care lucreaza intr-un spital de stat, a fot mustrata de catre oficialitati.

Coonform unui raport, Natalia Khatchenkova a fost gasita spanzurata intr-un bloc de apartamente de langa locuinta ei. Localnicii au fost cei care i-au gasit trupul neinsufletit si au sunat imediat la politie, insa era mult prea tarziu.

Politistii au gasit un bilet de adio intr-un din buzunarele ei in care cerea ca nimeni sa nu fie invinuit pentru moartea ei.

„Natalia a spus ca se duce sa faca o plimbare pana la bunica ei. Totusi, ea si-a vizitat bunica pentru numai un minut dupa care a pupat-o de ramas bun si a plecat.

La scurt timp dupa am primit un apel de la politie in care ni se comunica ca au gasit trupul neinsufletit al Nataliei” a spus sora mea mare a Nataliei, Yulia.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Nov. 2018, 12:28 News 3
Pe aceeași temă