Fetita asta e unica in lume si s-a nascut cu par alb! Mamica ei s-a speriat foarte tare cand a vazut-o: „Avea parul ca zapada!”

Publicat: 09 mart. 2018, 17:32 Autor: madalina m. Parenting

O fetita s-a nascut cu par alb si a reusit sa ii cucereasca rapid intreaga planeta.

In primele momente in care a vazut-o mamica ei s-a speriat foarte tare, pentru ca nu se astepta ca bebelusul pe care abia il adusese pe lume sa arate in acest fel. Insa, femeia a fost cucerita pe loc de frumusetea fetitei sale.

La fel ca ea, si internautii s-au aratat complet vrajiti de micuta Devina Smith, atunci cand mamica sa a decis sa publice primele poze cu micuta, pe retelele sociale. Multi n-au crezut ca aceasta chiar are, intr-adevar, par alb.

Fetita asta e unica in lume si s-a nascut cu par alb

Devina Smith a venit pe lume in urma cu aproape un an, pe 1 mai 2017. Desi inca nu i-a fost serbata prima aniversare, fetita e deja celebra pe internet. Asta deoarece pozele pe care mamica sa le-a tot postat pe retelele sociale au reusit sa fie virale intr-un timp record.

Mai mult, in momentul in care o vad pentru prima data pe Devina Smith, multi oameni au senzatia ca aceasta e diferita in realitate si nu are par alb. Totodata, internautii au acuzat-o la inceput pe mamica fetitei ca foloseste programul Photoshop ca sa editeze imaginile cu Devina.

Totusi, adevarul e altul, pentru ca fetita a avut par alb chiar si la nastere. In primele momente de cand o adusese pe lume, mamica ei s-a speriat foarte tare, crezand ca poate bebelusul sufera de vreo boala genetica rara.

Fetita asta e unica in lume si s-a nascut cu par alb

Medicii au linistit-o insa rapid pe Jessica Smith, in varsta de 27 de ani si mamica a trei copii, in clipa in care au facut mai multe teste. Acestia au constatat ca Devina sufera doar partial de albinism, ceea ce-a insemnat ca avea pigment la nivelul pielii, dar nu si in par.

Pe langa faptul ca are par alb, fetita e perfect sanatoasa si mamica sa o monitorizeaza si fotografiaza constant. De aceea i-a si venit ideea sa o prezinte intregii lumi, cu ajutorul postarilor de pe retelele sociale.

„Nu stiam nimic pana in clipa in care am adus-o pe lume. Medicii mi-au spus ca avea mult par cand s-a nascut, dar cand am vazut-o eu pentru prima data am avut un adevarat soc. Avea parul ca zapada!”, a povestit Jessica Smith.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 09 mart. 2018, 17:32 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă