Fetita asta a sfidat toate sansele! Medicii i-au spus ca nu va putea merge niciodata si ca va fi paralizata de la gat in jos. Povestea sa e una incredibila

Publicat: 28 Mar. 2018, 09:00 Parenting

O fetita de 9 ani a reusit sa sfideze toate sansele, dupa ce a fost diagnosticata de medici.

Fetita asta a sfidat toate sansele, dupa ce i s-a spus ca va fi paralizata de la gat in jos

Seattle Lennox are acum varsta de 9 ani si se bucura de copilarie. Insa, pana sa ajunga in acest punct in care reuseste sa faca si catarari si se poate folosi de membrele sale, fetita a suferit foarte mult.

La 15 luni, medicii i-au spus mamei sale ca micuta va ramane paralizata de la gat in jos, dupa ce aceasta a racit. Boala insa i s-a extins pana la coloana vertebrala, unde s-a produs o ruptura la nivelul uneia dintre vertebre. Rapid Seattle Lennox, originara din oraselul Kelowna, in Canada, a fost diagnosticata cu „mielita”, o inflamare a maduvei spinarii.

Desi boala nu apare in mod normal la copii, Seattle Lennox a reprezentat un caz rar, pentru ca medicii nu se asteptau nici macar ca fetita sa supravietuiasca, odata ce-au depistat infectia. Totusi, ea a reusit sa se ridice din scaunul cu rotile in care ar fi fost condamnata sa isi petreaca tot restul vietii.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 28 Mar. 2018, 09:00 Parenting
Pe aceeași temă