Fetita asta e alergica la apa! Ce ii apare pe corp la cateva secunde dupa ce intra in apa? Sunt doar 50 de cazuri in intreaga lume

Publicat: 23 Feb. 2018, 15:50 Life

Fetita asta e alergica la apa! Ce ii apare pe corp dupa ce intra in apa? Ivy sufera de o forma de urticarie care pana acum a afectat doar 50 de persoane din intreaga lume.

Ivy Angerman are doar 18 luni, insa sufera de o boala teribila. Micuta este alergica la apa si singurul tratament care impiedica alergia sa se manifeste e evitarea totala a contactului cu apa. Fetita asta e alergica la apa! Ce ii apare pe corp dupa ce intra in apa?

Afectiunea fetitei e atat de grava incat mama ei o invata sa nu planga atunci cand e suparata. Femeia in varsta de 27 de ani, Brittany Angerman, crede ca Ivy va fi ironizata din cauza afectiunii pe care o are. Pana acum, in intreaga lume, se mai cunosc doar 50 de cazuri similare. Micuta din Hastings, Minnesota, a fost diagnosticata cu forma rara de urticarie in octombrie anul trecut.

Sunt suficiente doar cateva secunde petrecute in apa pentru ca organismul micutei sa reactioneze. Pana si substantele propriului corp sunt nocive pentru biata copila careia ii apar semne pe corp ori de cate ori plange sau transpira.

fetita alergica la apa

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Feb. 2018, 15:50 Life
Pe aceeași temă