Fericire mare! Kani de la ”Chefi la Cuțite” s-a căsătorit și va deveni tătic pentru prima oară

Publicat: 22 iun. 2021, 10:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru Kani, fostul concurent al celui de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite”. Recent, Kani s-a căsătorit și, de asemenea, va deveni tătic! Pe rețelele de socializare a postat o fotografie în care se poate observa bucuria și fericirea din ochii lor, având în vedere că au făcut pasul cel mare!

Kani, fostul concurent de la ”Chefi la Cuțite„, emisiunea fenomen de la Antena 1, s-a căsătorit cu alesa inimii sale și, mai mult decât atât, acesta va deveni tătic pentru prima oară! Pe rețelele de socializare, Kani a postat o serie de imagini de la fericitul eveniment. Multe persoane le-au transmis mesaje cu urări, după ce s-au fotografiat foarte fericiți în fața unui tort cu artificii!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kani (@kanionehand)

Participarea lui la show-ul difuzat de Antena 1 l-a suprins, iar acest lucru îl spune chiar el. „M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din lume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine. Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București’, a dezvăluit Kani din sezonul 8 Chefi la cuțite.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 22 iun. 2021, 10:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă