Femeie din Cluj, arestată după ce şi-a ars cu ţigara nepoatele, le-a tăiat pe faţă şi le-a pus să cerşească

Publicat: 30 Aug. 2019, 14:55 Life
Femeie din Cluj, arestată după ce şi-a ars cu ţigara nepoatele, le-a tăiat pe faţă şi le-a pus să cerşească

Niște biete copile au fost supuse unui adevărat chin după ce au fost maltratate de femeie.

Femeie din Cluj, arestată. Femeia în vârstă de 53 de ani a fost arestată preventiv pentru trafic de minori, după ce şi-a ars cu ţigara nepoatele minore, le-a tăiat pe faţă şi le-a pus să cerşească.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatei R.L., în vârstă de 53 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Femeie din Cluj, arestată

Femeie din Cluj, arestată

În fapt s-a reţinut că, în perioada 2009-2019, inculpata R.L., în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a recrutat şi adăpostit la domiciliul său două minore, nepoatele sale, în vârstă de 17 şi 12 ani, în scopul exploatării acestora.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, inculpata R.L., profitând de imposibilitatea victimelor de a-şi exprima voinţa, prin constrângere şi abuz de autoritate, a obligat minorele să practice cerşetoria, în beneficiul său şi al familiei sale, în zona unui complex comercial de pe raza municipiului Cluj-Napoca, situat în apropierea locuinţei sale.

(…) În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că minorele erau agresate fizic de către cei doi bunici, arse cu ţigara, tăiate pe faţă sau pe mâini, băgate într-un canal din curte plin cu apă şi închise afară, fiind lăsate să doarmă pe străzi dacă nu obţineau din cerşit sume cuprinse între 400 şi 800 de lei zilnic”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de DIICOT, potrivit Antena3.

Publicat: 30 Aug. 2019, 14:55 Life
Pe aceeași temă