Preot cercetat pentru distrugere după ce ar fi incendiat mașina soției

Publicat: 30 Aug. 2019, 13:03 Life
Preot cercetat pentru distrugere după ce ar fi incendiat mașina soției

Femeia ar fi fost amenințată și cu bătaia, iar polițiștii au emis ordin de protecție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preot cercetat pentru distrugere. Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu la o mașină parcată în Pucioasa și s-a stabilit că focul a fost pus intenționat.

„La fața locului s-au deplasat, pe lângă politiști, și efective de la ISU Dâmbovița care au lichidat incendiul și au stabilit ca și cauză . Autoturismul a ars în întregime”, arată sursele citate.

Preot cercetat pentru distrugere

Preot cercetat pentru distrugere

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor a reieșit că principalul bănuit este un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni.

„Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte violență”, au declarat reprezentanții Poliției Dâmbovița.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este preot în Buciumeni, iar mașina pe care a incendiat-o este a soției.

Publicat: 30 Aug. 2019, 13:03 Life
Pe aceeași temă