Apariție șocantă a unui fost prezentator de la Antena 1, după ce a fost părăsit de soție. Oamenii îl opresc pe stradă și se arată îngrijorați

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:10 Vedete
Actorul Ovidiu Cuncea și-a schimbat viața complet de câțiva ani. Actorul a divorțat de soția sa după 21 de ani de mariaj și a ales calea preoției.Ovidiu Cuncea are doi copii cu fosta soție care au fost lângă el şi i-au susţinut toate deciziile. Perioada divorțului a fost una grea pe care actorul a depășit-o cu ajutorul credinței în Dumnezeu.Ovidiu Cuncea are un comportament ireproșabil în viața de zi cu zi, chiar și atunci când iese afară la plimbare cu animalul de companie. Fostul artist a fost surprins, recent, de paparazzi Spynews îmbrăcat cât se poate de elegant, într-o ținută all black, cu sacou de culoare bleu deasupra.Actorul devenit preot a demonstrat încă o dată cât de mult ține la natură, dar și la aproapele său și a oferit un exemplu strângând nevoile câinele său.

Ovidiu Cuncea, schimbări radicale în viaţa sa

Ovidiu Cuncea s-a retras în februarie la mânăstire pentru a depăși cu bine perioada pandemiei de COVID-19, iar după două luni s-a călugărit, potrivit impact.ro.

Ovidiu Cuncea povestea în trecut că tatăl său își dorea să-l vadă preot și, probabil, de acolo a venit și dorința de a îmbrăca haina preoțească: „Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja.

Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul”, povestea în urmă cu ceva vreme Ovidiu Cuncea.

Publicat: 23 Jun. 2020, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă