Femeia pentru care Walter Zenga a divorțat. „Și-a părăsit soția ca să fie cu mine!”

Publicat: 27 Oct. 2020, 11:31 Vedete

În showbiz s-a anunțat un divorț răsunător: Walter Zenga și soția sa, Raluca, se separă după 14 ani de căsnicie. Dar nu toată lumea știe faptul că antrenorul a mai fost căsătorit înainte cu o altă domnișoară!

Recent, s-a anunțat faptul că antrenorul italian Walter Zenga divorțează, după o căsnicie de 14 ani, de Raluca, cea care i-a și dăruit și copii. Însă, nu toată lumea știe că înainte să aibă o relație cu frumoasa Raluca, el a mai fost căsătorit cu o altă domnișoară, și anume Elvira Carfagna. Apoi, cu Roberta Termali. Una dintre căsniciile respective a fost distrusă din cauza unei aventuri pe care bărbatul a avut-o cu Hoara Borselli, o vedetă din Italia, scrie GSP.

Când cei doi au fost împreună, Hoara Borselli era cu 16 ani mai tânără decât el. Dorea să o ceară în căsătorie, dar relația celor doi nu a mers, astfel ajungând să se îndrăgostească de Raluca.

„Și-a părăsit soția ca să fie lângă mine. Era, însă, foarte gelos. A fost o poveste frumoasă, dar era extrem de gelos din cauza diferenței de vârstă. Nu putea suporta ideea că aș putea să îl părăsesc”, a spus Hoara Borselli în urmă cu un an, potrivit as.ro.

Ce a spus Walter Zenga, după ce s-a anunțat că el și soția sa divorțează

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a dezvăluit Walter Zenga.

Publicat: 27 Oct. 2020, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă