Ce spune Raluca despre Walter Zenga, în plin divorț: ”Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte”

Publicat: 08 Dec. 2020, 15:20 Vedete

Raluca și Walter Zenga au decis să nu mai aibă un drum comun în viață, astfel înaintând documentele pentru divorț. Raluca a făcut o serie de declarații, după ce s-a despărțit de Walter Zenga.

Frumoasa Raluca, în vârstă de 38 de ani, se află în plin divorț de Walter Zenga, fostul antrenor de la FCSB și Națională, în vârstă de 60 de ani. Potrivit GSP, Raluca Zenga se află în Dubai, acolo unde se recuperează după despărțire. Cei doi au împreună doi copii și au fost împreună 17 ani.

„Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!

Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a spus Raluca.

„Dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta”

Celebrul antrenor a dezvăluit faptul că și-ar dori ca acest an în care s-au întâmplat multe lucruri mai puțin plăcute ar vrea să fie șters din viața lui. Chiar dacă a avut multe de învățat în tot acest timp nu poate trece peste faptul că a fost dezamăgit fără să spună însă și cine i-a creat această suferință.

”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a spus Walter Zenga pentru protv.ro.

Sursă foto: arhivă

Publicat: 08 Dec. 2020, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă