Ce se întâmplă cu averea Ralucăi și a lui Walter Zenga, după divorț!

Publicat: 08 Oct. 2020, 11:37 Vedete

Walter Zenga nu a mai putut suporta zvonurile cu privire la divorțul său de cea care i-a fost soție 17 ani, Raluca Zenga, astfel că a transmis un mesaj în acest sens. Pe de altă parte, ce se va întâmpla cu averea celor doi, după ce actul va fi ”rupt”?

Cei doi și-au spus adio, după mulți ani în care au fost împreună. În 17 ani, cei doi au reușit să strângă o avere colosală. O perioadă, aceștia au locuit în Dubai, pe plaiurile străine ale persoanelor înstărite, unde au o vilă cumpărată cu mai puțin de două milioane de euro. De asemenea, ei au și un apartament în valoare de 250.000 de euro, dar și mai multe proprietăți în România în valoare de 350.000 de euro. Și în Sardinia au o proprietate, arată Spynews.

Ce a spus Walter Zenga, după ce s-a anunțat că el și soția sa divorțează

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a dezvăluit Walter Zenga.

Sursă foto: Arhiva Ciao

Publicat: 08 Oct. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă