Declarații răvășitoare! Walter Zenga recunoaște divorțul de Raluca! „Nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”

Publicat: 06 Oct. 2020, 19:00 Vedete

Walter Zenga nu a mai putut suporta zvonurile cu privire la divorțul său de cea care i-a fost soție 17 ani, Raluca Zenga, așa că a decis să spună adevărul despre mariajul nefericit!

Antrenorul de fotbal italian a ajuns la concluzia că este momentul să facă dezvăluirea anului și anume să declare oficial pe pagina sa de instagram că a depus actele de divorț la Curtea de Apel din Dubai și că în curând căsătoria sa cu frumoasa Raluca va fi de domeniul trecutului. Astfel, în urma divorțului, el va redeveni burlac la vârsta de 60 de ani, iar Raluca, la 37 de ani, va fi liberă de contract, cum se spune în fotbal, și își va putea reface viața cu cine dorește.

Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!„, a dezvăluit Walter Zenga.

Cuplul Raluca și Walter Zenga și-a unit destinele în anul 2005 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Samira, care va împlini 11 ani în luna noiembrie și un băiețel de 8 ani, Walter Jr, mare pasionat de fotbal ca tatăl său.

Se pare că Walter Zenga se află de două luni în Dubai, acolo unde nu mai locuiește cu familia pentru că s-a mutat într-un apartement în care locuiește cu chirie. Cu toate astea, Walter Zenga este un tătic dedicat, își iubește nespus copiii și îi place să facă diverse activități împreună cu ei, îi ia de la școală și se implică cum știe mai bine în creșterea lor, postând adesea imagini împreună cu cei mici pe paginile sale de socializare, unde pozele împreună cu soția sa lipsesc cu desăvârșire. Răcirea relație dintre cei doi nu a avut loc acum ci pare că durează de mai mult timp. A avut de cântărit și pandemia pentru că Walter a fost blocat în Italia, acolo unde antrena echipa din seria A Cagliari, și nu a putut merge des în Dubai să își viziteze familia, iar Raluca a fost tot timpul în Dubai, alături de copii. Faptul că Mămica Zen și-a lansat și un blog de travel și a călătorit destul de mult în ultima vreme, înainte de pandemie, de multe ori singură, fără soț și copii, l-a pus pe gânduri și enervat la culme pe Walter Zenga.

Publicat: 06 Oct. 2020, 19:00 Vedete
Pe aceeași temă