Walter Zenga a avut o reacție dură, după ce copiii lui au fost jigniți! “Pentru toți aceia care mi-au trimis insulte…”

Publicat: 06 Jan. 2021, 09:00 Vedete

Walter și Raluca Zenga se află în plin divorț, iar cei doi copii pe care îi au împreună au fost și ei în ”vizorul” persoanelor de pe internet, fiind chiar jigniți de către acestea. Antrenorul italian a răbufnit imediat pe internet și a avut o reacție dură!

Raluca și Walter Zenga au decis să nu mai aibă un drum comun în viață, astfel înaintând documentele pentru divorț. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată – Walter Junior și Samira. Recent, Walter Zenga a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de cei doi copii ai săi, iar antrenorul a fost „taxat” foarte dur de internauți, însă a avut replici pe măsură!

Pe social media, Walter Zenga a postat o imagine în limba italiană care se traduce astfel: “Vorbește despre viața mea când a ta va fi un exemplu. Și când viața ta va fi un exemplu, îți vei da seama că nu o să mai vrei să vorbești despre a mea”. Imaginea respectivă a avut și o continuare în dreptul ei, scrisă de antrenorul italian: “Pentru toți aceia care mi-au trimis insulte, care au scris lucruri vulgare sub fotografia copiiilor mei, pentru voi toți, cei care judecați fără să cunoașteți”, arată Cancan.

Walter Zenga, declarații halucinante despre fosta soție, în plin divorț

Walter Zenga și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre probleme din viața lui.

„Sunt foarte multe lucruri bune pe care nu le voi uita niciodată. Dar sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete…”, a răspuns Walter Zenga, întrebat ce regrete are.

”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a mai spus Walter Zenga pentru protv.ro.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Jan. 2021, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă