Femeia cu 120 de vieți. Fenomenul a fost numit de către ruși „Natalia Beketova”

Publicat: 12 nov. 2019, 09:01 Autor: Simona News 3
Femeia cu 120 de vieți. Fenomenul a fost numit de către ruși Natalia Beketova

Natalia Beketova pare o femeie obișnuită de 35 de ani care lucrează ca vânzătoare într-un magazin din stațiunea Anapa.

Femeia cu 120 de vieți. Clienții magazinului unde lucrează femeia au constatat că indiferent în ce limbă i se adresează, Natalia îî poate înțelege, fiindcă are un dar cu totul special: cunoaște 120 de limbi străine.

Natalia s-a născut în 1979 în Polonia. Tatăl său făcea parte din trupele sovietice staționate pe teritoriul polonez în cadrul tratatului de la Varșovia. Peste cîțiva ani s-a mutat cu familia înapoi în Rusia.

Femeia cu 120 de vieți

Femeia cu 120 de vieți

La școală nu se făcea remarcată cu nimic, era o elevă mediocră. „Beketova te dau afară!”

M-am speriat îngrozitor, capul a început să-mi vâjâie și inima să-mi bată în ritm accelerat. Totul se învărtea ți imaginea mi s-a întunecat. Când m-am trezit, nu știam unde mă aflu.>

Asistenta licuelui își amintește de spaima cumplită prin care a trecut cu Natasha. Când și-a revenit, a început să vorbească într-o limbă ce nu era rusă și părea de origine germanică.

Profesoara de engleză a reușit să descifreze doar atât: „Nu mai țipați la mine, mă numesc Ann Mctowell”. Natasha a fost internată de urgență la spital, dar după 24 de ore a fost externată. Starea ei era normală însă nu mai știa rusește. Își uitase complet limba maternă.

În schimb, în mintea ei, răsăreau noi cuvinte din limbi diferite. Familia, înspăimântată, a dus-o la diverși medici, niciunul nu a putut pune un diagnostic. La Moscova a fost supusă unor teste detaliate de psihologi, antropologi și lingviști.

Oamenii de știință se aflau în fața unei enigme care nu se lăsa elucidată. Însă știau clar că Natalia Beketova nu era un om bolnav psihic, nu mințea și putea să vorbească aproximativ 120 de limbi străine.

În memoria ei trăiau limbi vechi, ale coror popoare au dispărut de mult timp. Știa chineză veche, egipteană, babiloniană, etruscă, slava veche și alte limbi antice.

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 12 nov. 2019, 09:01 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă