Femeia care a nascut desi se afla in coma de 10 ani! Medicii sunt in soc! Cine este tatal bebelusului

Publicat: 09 ian. 2019, 15:48 Autor: madalina m. Life

Femeia se afla in coma dupa un accident tragic. Dupa acest accident, a intrat in coma timp de 10 ani.

La cateva zile dupa Craciun, insa, asistentele care aveau grija de ea in mod constant au remarcat ceva straniu. Femeia care a nascut desi se afla in coma era in acea stare de mai bine de 10 ani. Ea a intrat in travaliu, spre socul tuturor.

Numele acesteia nu a fost dezvaluit, din motive evidente, insa femeia este o pacienta a sanatoriului Hacienda HealthCare, din Phoenix, in Arizona, Statele Unite. Aceasta primea ingrijire permanenta, fiind conectata la diverse aparate ce o tineau in viata.

Femeia care a nascut desi se afla in coma de 10 ani

„Incepuse sa geama foarte tare si nu stiam ce se intampla cu ea. Nimeni nu a stiut ca e macar insarcinata pana cand n-a nascut un baietel”, a declarat un membru al personalului.

Totusi, in mod infiorator, despre femeia care a nascut desi se afla in coma s-a spus ca ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Una din infirmiere a fost cea care a ajutat-o sa aduca copilul pe lume. Bebelusul este insa rezultatul unui viol, iar femeia nu a putut riposta sau cere ajutorul pentru ca se afla in coma de foarte multi ani.

Femeia care a nascut desi se afla in coma de 10 ani

Politia din Phoenix a deschis o ancheta in acest sens, pentru agresiune sexuala. Cazul a fost numit unul foarte revoltator, de catre presa americana, pentru ca episodul socant s-a petrecut in una dintre institutiile respectabile care se ocupa anual de ingrijirea a peste 2.500 de persoane doar din Arizona.

Femeia care a nascut desi se afla in coma de mai bine de un deceniu le-a deschis insa ochii autoritatilor americane. Ea ar putea sa fie doar una dintre victime, pentru ca in realitate exista probabil sute de cazuri de abuz asupra persoanelor aflate in stare vegetativa, noteaza digi24.ro.

Publicat: 09 ian. 2019, 15:48 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă