Femeia aceasta a platit o suma uriasa ca sa se transforme intr-un dragon, dar arata infiorator! Chipul ei e identic cu al unui mostru si se mandreste cu asta VIDEO

Publicat: 27 Feb. 2018, 20:00 Life

O femeie din Texas, Statele Unite ale Americii, a platit o suma exorbitanta pentru a semana cu un dragon.

Pe nume Eva Tiamat Medusa, aceasta a ajuns sa se mandreasca cu felul in care arata, desi lumea care o observa pe strada sau atunci cand merge la cumparaturi a inceput sa o evite.

Felul in care femeia si-a modificat chipul e unul infiorator, pentru ca intr-adevar seamana foarte bine cu o creatura intalnita in filmele SF. Totodata, ea se bucura de faptul ca si-a dobandit un renume, in urma operatiilor pe care a ales sa si le faca.

Femeia asta a platit o suma uriasa ca sa se transforme intr-un dragon
Eva Tiamat Medusa, originara din oraselul Bruni, in statul american Texas, si-a dorit mereu sa arate precum un dragon. Acum visul ei pare ca s-a implinit, pentru ca arata exact ca respectiva creatura.

Mai mult, ea a platit 60.000 de dolari pe operatiile pe care si le-a facut pana acum, iar chipul ei e asemanator cu al unei reptile. Totodata, ea considera ca e una dintre cele mai „modificate” persoane de pe intreaga planeta.

Inainte de-a alege sa se transforme intr-un dragon, femeia din Statele Unite era un barbat pe nume Richard Hernandez, dar a ales sa isi faca o operatie de modificare a sexului. Totul a inceput imediat dupa ce, in urma cu cativa ani, Eva Tiamat Medusa primise diagnosticul ca are HIV.

Imediat dupa ce a primit acel verdict din partea medicilor, Eva Tiamat Medusa a decis ca nu isi doreste sa moara cata vreme arata „uman”. Tocmai de aceea si-a dorit sa se transforme intr-un dragon.

Inainte sa ajunga pe masa de operatie a esteticianului, aceasta era vicepresedintele unei banci, dar a decis sa renunte la acel loc de munca foarte bine platit pentru ca simtea ca nu i se mai potriveste.

Eva si-a operat nasul, si-a scos de tot urechile, si a ales ca albul ochilor sa ii fie inlocuit cu o nuanta de verde, in mod permanent, pentru a semana cat mai bine cu un dragon. Alaturi de toate acestea s-au numarat si cateva tatuaje la nivelul fetei.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 27 Feb. 2018, 20:00 Life
Pe aceeași temă