Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanse. Ce sustine ca a vazut in ‘viata de apoi’ FOTO

Publicat: 04 Jan. 2019, 13:38 Life

Rhianna Shaw, in varsta de 29 de ani, a fost surprinsa de o avalansa in timp ce se afla in vacanta, la schi.

Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanse

Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanseCu toate ca a murit 20 de minute, creierul ei a ramas activ. „Am inceput sa merg pe o alee intr-o padure linistita. Avea plante perene inalte pe ambele parti. Totul era luminos ca in timpul zile. Ciudat, era foarte relaxant si calmant. Pe jos parea ca este zapada, dar nu ca cea pe care o avem noi”, a mai spus femeia.

Femeia crede ca a fost constienta timp de 5 minute sub zapada, inainte sa decida sa nu mai respire.

Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanseExpertii sustin ca ramanem blocati in trupuri, chiar si dupa ce inima nu ne mai bate. Dr Sam Parina de la Universitatea Langone School of Medicine din New York sustine ca persoanele care sufera un stop cardiac sunt constiente de ce se intampla langa ele, doar ca nu pot raspunde.

Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanseDin fericire, Rhianna a fost salvata de prietenii ei care si-au bagat mainile in toata zapada, sperand sa o gaseasca. A fost gasita cu fata alba, buzele vinete si fara puls. Tot ce isi aminteste e ca prietenii ei o pupau. Medicii i-au spus ca, in astfel de cazuri, sunt sanse de 6% ca oamenii sa fie gasiti in viata.Femeia a murit 20 de minute, in timpul unei avalanse

« Pagina anterioară

Publicat: 04 Jan. 2019, 13:38 Life
Pe aceeași temă