Femeia a inghitit un ambalaj de la pastile si a trait cu bucata de plastic in gat timp de cateva saptamani. Cum a fost posibil asa ceva. Se putea sufoca in orice moment!

Publicat: 20 Feb. 2019, 14:29 Life

Femeia a trait cu un ambalaj de la pastile in gat, o perioada destul de indelungata! Initial, medicii nu si-au dat seama ce este in neregula cu ea.

O femeie de 40 de ani a inghitit un ambalaj de la pastile si odata ce bucata de plastic i s-a blocat in esofag, nu a mers de urgenta la medic. In schimb, ea a preferat sa incerce sa isi rezolve problema acasa, chit ca putea muri in orice moment sufocata.

Medicii au avut un real soc atunci cand aceasta s-a prezentat, in cele din urma, la un spital si a cerut disperata ajutor. Pacienta al carui nume nu a fost dezvaluit, din motive evidente, este originara din Irlanda de Nord si a trait cu folia de la analgezice timp de cateva saptamani.

Femeia a marturisit ca a inghitit fara sa stie bucata de plastic, in toiul noptii. Ar fi vrut sa ia o singura pilula de Tramadol, dar nu a scos-o din ambalajul de plastic. In dimineata urmatoare, a inceput sa aiba o senzatie foarte mare de disconfort in zona esofagului.

Femeia a inghitit un ambalaj de la pastile

Pacienta de 40 de ani nu a mers insa indata la medic. Ea a crezut ca de vina pentru simptomele sale este o banala raceala. A avut un soc dupa ce a descoperit, 17 zile mai tarziu, ca a inghitit un ambalaj de la pastile, fara sa isi dea seama. Totusi, cand s-a prezentat la medic, bucata de pastic a trecut nedetectata.

Asta deoarece in urma unui consult de specialitate, medicul a constatat ca ea putea tolera fluidele si nu avea nici dificultati de respiratie. De asemenea, isi putea misca gatul fara sa resimta nicio durere. Ce persista, in schimb, era senzatia ca are ceva blocat in esofag. Din cauza ca a stat atat de mult pana cand bucata de plastic sa ii fie scoasa din gat, marginile ascutite ale foliei de pastile i-a cauzat si cateva rani femeii.

Medicii au fost socati cand au constatat ca statuse cu pachetul intact de pastile in gat, timp de 17 zile. Au reusit, insa, sa indeparteze folia in siguranta si sa o trateze pe pacienta impotriva ranilor provocate pe peretii esofagului. Cazul acesteia a aparut si intr-o publicatie medicala, fiind considerat unul cat se poate de bizar.

(sursa: odditycentral.com)

Publicat: 20 Feb. 2019, 14:29 Life
Pe aceeași temă