VIDEO! Fata de tigani caldarari care a rupt scena la Romanii au talent: „Ascult părerile rasiştilor, îi las să mă cunoască, apoi le zic că sunt ţigancă“

Publicat: 18 Feb. 2019, 11:23 News 3

Juriul de la Romanii au talent au ramas impresionati dupa ce initial se asteptau la un numar de dans din buric.

Isabela Stanescu a uimit la Romanii au Talent dupa ce s-a urcat pe scena intr-un costum tiganesc dar actul ei artistic nu a avut nimic de-a face cu etnia din care face parte.

Isabela Stănescu, o tânără în vârstă de 18 ani din Piatra Neamţ, a reuşit să emoţioneze pe toată lumea cu vocea ei. Îmbrăcată în costum tradiţional ţigănesc, ea a interpretat aria „O mio babbino caro“, semnată de Giacomo Puccini. Isabela a reuşit nu doar să ridice juriul şi publicul de la „Românii au talent“ în picioare, ci să-i facă pe mulţi să se gândească de două ori înainte de a judeca un om, iar acesta este unul dintre motivele pentru care se simte mândră.

Tânăra subliniază că nu este interesată de faimă sau bani, ci se mulţumeşte să-i ajute măcar puţin pe oamenii din comunitatea ei, să le dea curajul de a-şi dori şi de a încerca să obţină mai mult de la viaţă.

Imediat dupa reprezentatia ei impresionanta de pe scena Isabela a acordat un interviu pentru adevarul.ro in care a vorbit despre ambitia ei de a face Conservatorul, lucru mai putin obisnuit pentru fetele din etnia ei si de ce a ales sa vina la Romanii au Talent.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2019, 11:23 News 3
Pe aceeași temă