Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni a fost detubată, este încă în risc vital

Publicat: 06 oct. 2019, 12:55 Autor: Simona News 3
Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni a fost detubată, este încă în risc vital

Tânăra rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din București, a fost detubată.

Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni este conștientă, dar se află în continuare în risc vital, anunță Ministerul Sănătății. Alte două femei sunt internate la Spitalul Floreasca.

Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, cele două femei internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca sunt stabile clinic, fiind internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. O pacientă a fost detubată, cea operată este în continuare intubată.

Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni

Fata de 19 ani de la Spitalul Bagdasar Arseni

Tânăra în vârstă de 19 ani, internată la Spitalul „Bagdasar Arseni” a fost detubată, e conștientă, dar este încă în risc vital. Celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente.

10 oameni au murit și șapte au fost răniți în accidentul rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.

Soferul tirului nu ar fi adormit la volan, dupa ce se vehicula

Initial, conform unor surse citate de Realitatea TV, se spunea ca soferul tirului care a provocat accidentul ar fi adormit la volan.

Se pare totusi ca acesta a oprit cu trei kilometri inainte de a produce accidentul pentru a-si cumpara o cafea iar acum, autoritatile verifica toate scenariile posibile.

Astfel ca cercetarile continua. Soferul tirului nu ar fi adormit la volan, dupa cum spun surse din politie. Inafara de cafeaua cumparata pentru a nu nu adormi la volan, se pare ca soferul ar fi facut si un popas pentru a se odihni.

O alta varianta ar fi ca soferului sa i se fi facut rau la volan, mai ales ca avea si antecedente medicale. Iar o alta ipoteza este legata de conditiile tehnice ale masinii.

Publicat: 06 oct. 2019, 12:55 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă