Fapta de neiertat pentru fiul Zinei Dumitrescu! I-a vandut locul de veci pentru bani

Publicat: 31 Mar. 2019, 11:23 Vedete

Zina Dumitrescu a fost incinerata ieri, insa multe discutii au ramas pe aceasta tema.

Adriana Bahmuteanu este consternata pentru ca fiul acesteia, Catalin Negreanu, nu i-a respectat ultima dorinta, mama Zina vrand sa fie inmormantata, si nu incinerata, asa cum a considerat Catalin de cuviinta.

Vedeta a considerat ca fiul acesteia a facut gestul de neiertat pentru bani, fiindca un loc de veci la cimitirul Bellu costa destul de mult.

Fapta de neiertat pentru fiul Zinei Dumitrescu

Fapta de neiertat pentru fiul Zinei Dumitrescu

„Cât de nasoală trebuie să fi fost relația mamă-fiu pentru ca acesta din urmă să o abandoneze într-un azil și să nu-i respecte nici măcar ultima dorință? Cât de mare poate fi avariția încât să vândă locul de veci în care ar fi trebuit să își doarmă veșnicia tocmai ființa care i-a dat viață???

Vă rog să răspundeti voi…. Am cunoscut-o pe Zina Dumitrescu, emblema modei românești, și nu cred că a fost o mamă rea. Vorbea cu blândețe cu noi, ziariștii, și de fiecare data cu mândrie despre fiul ei, deși uneori i se umezeau ochii și suspina….

Rămas bun, Mama Zina, drum lin în lumina și iartă-i pe toți!!!” a spus Adriana Bahmuteanu pe unul din conturile sale de socializare, potrivit Libertatea.

Oamenii n-au stat pe ganduri si i-au apreciat postarea, fiind complet de acord cu vedeta cu privire la ce a avut de spus in aceasta situatie.

„Porunca este să-ți cinstești părinții! Poți să nu-i iubești! Iubirea se câștigă, dar să-i cinstești este poruncă dată de Dumnezeu! <3” a fost unul dintre multele comentarii primite.

Zina Dumitrescu, incinerata de fiul ei impotriva dorintei sale

  • Cu toate ca isi dorea sa fie ingropata crestineste, Zina Dumitrescu a fost incinerata. A fost decizia unicului sau fiu, Catalin, care si-a lasat mama in azil in ultimii 7-8 ani.
  • Conform spynews.ro, in dimineata de dupa decesul Zinei, timp de 4-5 ore, nimeni nu gasea trupul Zinei Dumitrescu. Ulterior, s-a aflat ca fiul ei, Catalin, l-a scos din azil cu ajutorul unei firme de pompe funebre. Apoi s-a aflat ca trupul urma sa fie incinerat.

Cum a murit Zina Dumitrescu

  • Conform Libertatea.ro, Zina Dumitrescu a murit in somn. Mama Modei a luat masa de pranz, cum obisnuia in fiecare zi, apoi s-a retras in camera ei. Urma sa se odihneasca la pranz.
  • Vestea este socanta pentru toata lumea, cu toate ca la inceputul anului a avut probleme de sanatate. Ultimii ani din viata i-a trait intr-un azi luxos din Ghermanesti. Era ingrijita bine de toata lumea, mai ales de patron care o rasfata cum putea.

Zina Dumitrescu si-a dorit sa moara

  • Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali.
  • Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!, Ioan Casian.
Publicat: 31 Mar. 2019, 11:23 Vedete
Pe aceeași temă