Fanii emisiunii iUmor, în extaz! O concurentă a apărut fără sutien pe scenă

Publicat: 24 Feb. 2020, 10:53 News

Fanii emisiunii iUmor au avut parte de o surpriză de proporţii! O nouă concurentă a apărut pe scenă fără sutien, în cadrul ediției de Sâmbătă. Ștefania nu s-a lăsat doborâtă de emoții, a apărut încrezătoare în faţa publicului şi a prezentat numărul pe care l-a pregătit.

Ștefania Costache a pregătit pentru iUmor un număr de stand up, însă ceea ce a atras atenţia juraţilor, dar şi a publicului a fost vestimentaţia tinerei…

”Nu port sutien și am niște sâni frumușei. Am observat că asta mă face, uneori, talentată”, a declarat aceasta în timpul momentului său.

„Am 34 de ani, n-am zburat niciodată. Obișnuiesc să le spun oamenilor că n-am zburat până acum de frică, e mai ușor decât să spun că sunt prea săracă, la vârsta asta”, a susținut aseară concurenta.

„Lorelai”, considerată câştigătoare

Ștefania le-a atras atenția celor trei jurați prin apariția sa excentrică, dar pe lângă acest lucru şi numărul său a fost unul de excepţie. Concurenta a primit cuvinte de laudă din parte juriului, Delia bucurându-se enorm de mult, a spus că o vede pe scena în marea finală.

„Cum a fost la iUmor şi ce am simţit acolo”

„Participând am trăit o zi in care am aflat lucruri pe care nu le știam despre mine. A fost o zi in care am aflat câtă căldură îți pot oferi niște oameni care până ieri nu existau pentru tine. Prin participare am fost extrem de vulnerabilă și oamenii m-au tratat cu blândețe, cu blândețea cu care ar trebui tratat fiecare suflet ce umblă dezbrăcat prin fața noastră.

Am fost copleșită de cât de buni sunt oamenii când doar cu un gram de răutate ar putea lăsa răni adânci. In joia aceea oameni pe care îi admiram își arătau admirația. Dumnezeule, ce sentiment e ăsta!”, a scris Ştefania pe blogul său.

Publicat: 24 Feb. 2020, 10:53 News
Pe aceeași temă