Câți copii are, de fapt, Cheloo, juratul de la iUmor. Ce s-a întâmplat cu mama acestora, între timp

Publicat: 06 Apr. 2020, 10:39 Vedete
Câți copii are, de fapt, Cheloo, juratul de la iUmor. Ce s-a întâmplat cu mama acestora, între timp

Cheloo și-a ținut secretă viața personală, mai ales după divorțul de Daniela Niculescu. Puțină lume știe câți copii are cântărețul. Cei doi s-au despărțit cu scandal în 2012, dar între timp juratul de la iUmor și-a făcut o altă familie. Prima soție a avut probleme grave cu drogurile.

Cheloo, discret în ceea ce privește viața personală

Cheloo a devenit cunoscut publicului din România încă din 1994, când a înființat trupa Paraziții. Pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, cântărețul și-a atras de partea sa o mulțime de fani, datorită stilului său acid și direct, prin care își expune punctele de vedere. În plus, din 2016, acesta este și unul dintre jurații emisiunii ”iUmor”, de la Antena 1, alături de Mihai Bendeac și Delia. Replicile lui Cheloo sunt extrem de apreciate de fanii care urmăresc show-ul.

În ceea ce privește latura personală, cântărețul este extrem de discret. Fanii au rar ocazia de a-l vedea alături de familie sau de a afla noutățile din viața acestuia. În prezent, Cheloo are o relație cu Daniela Moraru, alături de care are și doi copii, un băiat și o fată. ”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, și-a motivat cântărețul decizia de a nu oferi detalii legate de familia sa.

Divorț cu scandal de prima soție

Înainte de a-și reface viața cu Daniela Moraru, Cheloo a fost căsătorit timp de 5 ani cu Daniela Niculescu. Cei doi și-au unit destinele în 2007 și au împreună un băiețel, pe care îl cheamă Ștefan. Acesta are acum 12 ani. Cheloo și Daniela au decis să divorțeze în 2012, iar despărțirea a fost una cu scandal.

Aceasta l-a acuzat pe cântăreț de infidelitate și de maltratare. Mai mult, Daniela a făcut plângere la adresa lui Cheloo pe motiv că acesta ar fi părăsit căminul conjugal. Fosta soție a juratului de la iUmor avea grave probleme cu drogurile. Era dependentă și a fost nevoită să urmeze un tratament de dezintoxicare la o clinică din Elveția.

”Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta, să ne putem despărţi fără scandal”, declara Daniela Niculescu înainte de a divorța de Cheloo.

Între timp, aceasta a scăpat de dependența de droguri și și-a refăcut viața cu un bărbat din Spania. Mai mult, cei doi s-au mutat acolo după căsătorie și au și un băiețel. În ceea ce-l privește pe Ștefan, băiatul pe care îl are cu Cheloo, acesta este crescut în România, de părinții Danielei și în fiecare vacanță merge în Spania, la mama lui.

Publicat: 06 Apr. 2020, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă