Câți bani produce lunar canalul de YouTube al trupei Paraziții. Pentru Cheloo e mărunțiș, ținând cont de salariul pe care îl are la Antena 1

Publicat: 25 Feb. 2020, 10:00 General
Câți bani produce lunar canalul de YouTube al trupei Paraziții. Pentru Cheloo e mărunțiș, ținând cont de salariul pe care îl are la Antena 1

Canalul de YouTube al trupei Paraziții a ajuns la peste 500.000 de abonați, ceea ce dovedește încă o dată că este una dintre cele mai apreciate trupe de muzică de la noi din țară. În plus, înființată în 1994, Paraziții a devenit și una dintre cele mai longevive formații din România. Cheloo, liderul și vocea cea mai cunoscută a trupei, este extrem de urmărit și la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Paraziții, în topul preferințelor, chiar și după aproape 30 de ani

În 1994, Cheloo, pe numele său adevărat Cătălin Ștefan Ion, înființa trupa Paraziții, alături de Dinte. Acestora li s-a adăugat și Bogdan Ionuț Păstacă sau Ombladon, cum este cunoscut în lumea hip-hop-ului. Formația avea să fie una dintre primele de hip-hop de la noi din țară și a avut un succes răsunător încă de la început. Și acum, după 26 de ani, trupa Paraziții are în continuare priză la public. Pe canalul de YouTube, Cheloo, Ombladon și Freakadadisk, cel care s-a alăturat trupei în 1999, au 540.000 de abonați și aproape 5 milioane de vizualizări în ultimele 30 de zile.

Conform socialblade.com, trupa Paraziții poate câștiga peste 200.000 de dolari anual

 

Acest lucru demonstrează că trupa Paraziții și-a păstrat în continuare popularitatea, iar numărul mare de vizualizări le aduce membrilor și venituri substanțiale din partea platformei YouTube. Astfel, într-o lună, Cheloo, Ombladon și Freakadadisk pot câștiga între 1.000 și 19.000 de dolari. La finalul unui an, cei trei membri ai trupei Paraziții își pot mări conturile cu cel puțin 14.000 de dolari, dar pot ajunge să câștige chiar și 232.000 de dolari.

Cheloo, salariu colosal la iUmor

Emisiunea iUmor, de la Antena 1, a avut sezonul de debut în 2016 și a prins bine la publicul din România. Cei trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, îi țin pe telespectatori în fața micului ecran cu replicile lor și cu stilul amuzant și ironic în care analizează numărul fiecărui concurent. Decizia lui Cheloo de a face parte din cadrul acestei emisiuni de umor a fost îndelung dezbătută, în condițiile în care acesta este o fire mai serioasă, iar replicile sale sunt destul de acide. Totuși, o dată cu trecerea anilor, Cheloo s-a integrat perfect pe formatul emisiunii și își pune amprenta asupra fiecărei ediții.

Cheloo, Delia și Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ai emisiunii iUmor

Șefii de la Antena 1 nu au trecut cu vederea faptul că aparițiile lui Cheloo sunt pe placul publicului și îl plătesc regește. 10.000 de euro pe lună ar primi acesta pentru emisiunea iUmor. Ajuns la aproape 42 de ani, Cheloo a știut să se descurce și în lumea afacerilor. În 2004 și-a deschis o firmă care se ocupă de înregistrări audio și editare muzică și timpul i-a dovedit că a făcut o mutare inspirată. Artistul ar avea venituri de peste 50.000 de euro pe an doar din această afacere.

Publicat: 25 Feb. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă