Mihai Bendeac a sărutat-o pe Delia în semifinala iUmor? Ce s-a întâmplat între jurați pe platourile de filmare de la Antena 1

Publicat: 06 Dec. 2019, 16:32 Vedete

Semifinala iUmor se anunță o ediție incendiară! Nu doar concurenții vor stârni râsul telespectatorilor ci și jurații, în special Delia și Bendeac. Gestul neașteptat al actorului a pus deja fanii pe jar.

Mihai Bendeac a sărutat-o pe Delia în semifinala iUmor

O poză de la filmarile show-ului iUmor care îi înfățișează pe Delia și pe Bendeac într-o ipostază apropiată a ajuns pe internet. Momentul în care Bendeac s-a năpustit asupra Deliei pentru a o săruta este viral în mediul online, iar toți se întreabă dacă cei doi chiar și-au atins buzele.

Pentru a nu-l mai săruta și de această dată pe Patrik Cottet, care se numără printre finaliști, așa cum s-a întâmplat într-o ediție anterioară, Mihai Bendeac a ales să surprindă pe toată lumea sărutând-o pe Delia, care nu s-a așteptat la o astfel de reacție din partea bunului său prieten.

”Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”a declarat Mihai Bendeac.

Publicat: 06 Dec. 2019, 16:32 Vedete
Pe aceeași temă