Ce se întâmplă cu emisiunea iUmor. Șefii de la Antena 1, decizie fără precedent

Publicat: 21 May. 2020, 10:00 General
Ce se întâmplă cu emisiunea iUmor. Șefii de la Antena 1, decizie fără precedent

Emisiunea iUmor le-a oferit telespectatorilor o ediție cu totul și cu totul specială. Din cauza pandemiei de coronavirus, șefii de la Antena 1 au fost nevoiți să improvizeze. Astfel, cei trei jurați ai show-ului, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo i-au surprins pe fani dintr-o ipostază neobișnuită.

Ediție specială a emisiunii iUmor

iUmor este, fără îndoială, cea mai urmărită emisiune de comedie din țară. Ajuns la al optulea sezon, show-ul care îi are ca jurați pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac stârnește hohote de râs la fiecare ediție. Telespectatorii mai au de așteptat foarte puțin până vor afla numele marelui câștigător.

Pandemia de coronavirus i-a încurcat însă pe șefii de la Antena 1, dar și pe cei din echipa iUmor, care, cel puțin deocamdată, nu mai au cum să înregistreze emisiunile ca și până acum. Regulile de distanțare socială nu ar permite ca show-ul să fie filmat cu public și nici concurenții nu ar putea sta în același loc în timpul emisiunii.

În aceste condiții, echipa emisiunii s-a reorientat, iar ediția de sâmbăta trecută a fost una specială. Delia, Cheloo și Bendeac, alături de prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea au realizat emisiunea de acasă. Șefii Antenei 1 au decis să apeleze la Skype pentru ca show-ul să poată fi difuzat în continuare.

Cei cinci au analizat cele mai bune momente din acest sezon și nu numai. În plus, Delia, Cheloo și Bendeac au dezvăluit și ce au făcut în această perioadă de izolare și cum au trecut peste pandemia de coronavirus.

Când va avea loc marea finală iUmor

iUmor se îndreaptă cu pași repezi spre marea finală. Până atunci, vor mai fi încă două ediții ale emisiunii. Acestea vor avea loc pe 23 și pe 30 mai, iar câștigătorul ar urma să fie anunțat în finala de pe 6 iunie. Șefii Antenei 1 trebuie să găsească o variantă pentru ca semifinala și finala să poată fi înregistrate, chiar și în condițiile actuale, când România se află în stare de alertă din cauza pandemiei.

Marele câștigător de la iUmor va intra în posesia unui premiu consistent, în valoare de 20.000 de euro. Zece concurenți au rămas în lupta pentru această sumă. Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandã, Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu vor încerca să-i cucerească atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Chiar dacă finala va fi înregistrată, telespectatorii își pot vota favoritul în regim de live. Astfel, după ce fiecare dintre concurenți își va prezenta numărul din finală, fanii pot da startul votului. Sezonul trecut, marele câștigător de la iUmor a fost Mukinka Chibanga. Tânărul de origine africană i-a încântat pe jurați cu un număr de stand-up comedy, care a avut ca subiect tradițiile românilor.

Publicat: 21 May. 2020, 10:00 General
Pe aceeași temă